RightLogo
Logo
Skip Navigation Links
صفحه اول
عناوین کل اخبارExpand عناوین کل اخبار
سیاسیExpand سیاسی
اجتماعیExpand اجتماعی
اقتصادیExpand اقتصادی
فرهنگی هنریExpand فرهنگی هنری
علمی پژوهشیExpand علمی پژوهشی
بین المللExpand بین الملل
ورزشیExpand ورزشی
حوادث
دین و اندیشه
دانشگاهExpand دانشگاه
عکسExpand عکس
نمایش فیلم
شهرستانها
Skip Navigation Links
پیوندهاExpand  پیوندها
آرشیو
جستجوی پیشرفته
تماس با ما
ارسال خبر
درباره ایسکانیوز

اين صفحه را برای دوستان خود بفرستيد نسخه چاپی
تهران: 15:38 19/07/1385  کدخبر: 66903-06-850719
سرویس: اقتصادی نوع مطلب: خبر

2088 جواز تاسیس واحد صنعتی در خراسان رضوی صادر شد
ایسکانیوز ـ در ششماهه نخست امسال تعداد 2088 جواز تاسیس و طرح توسعه برای متقاضیان سرمایه گذاری در خراسان رضوی صادر شد.

به گزارش سرویس اقتصادی ایسکانیوز (مشهد)، مجوزهای صادر شده از سوی سازمان صنایع و معادن خراسان رضوی برای تولید در صنایع غذایی، شیمیایی – ماشین آلات، برق و الکترونیک، کانی فلزی و غیرفلزی، چوب، کاغذ و سلولزی، نساجی و چرم و پلاستیک است.

این گزارش حاکی از آن است که حجم سرمایه گذاری پیش‌بینی شده در مجوزهای فوق 272070 میلیارد ریال است که در صورت بهره برداری 54890 نفر را در شهرستان های مشهد، چناران فریمان، تایباد، تربت جام، تربیت حیدریه، خواف، درگز، سبزوار، فردوس، قوچان، کاشمر بردسکن، گناباد، نیشابور، سرخس، رشتخوار، کلات و مه ولات به طور مستقیم مشغول به کار خواهد نمود.

به گزارش ایسکانیوز، جوازهای صادره این سازمان نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر تعداد 150 درصد پیش‌بینی در اشتغال 102 درصد و سرمایه گذاری 65 درصد افزایش نشان می دهد.


خبرنگار:1