RightLogo
Logo
Skip Navigation Links
صفحه اول
عناوین کل اخبارExpand عناوین کل اخبار
سیاسیExpand سیاسی
اجتماعیExpand اجتماعی
اقتصادیExpand اقتصادی
فرهنگی هنریExpand فرهنگی هنری
علمی پژوهشیExpand علمی پژوهشی
بین المللExpand بین الملل
ورزشیExpand ورزشی
حوادث
دین و اندیشه
دانشگاهExpand دانشگاه
عکسExpand عکس
شهرستانها
Skip Navigation Links
پیوندهاExpand  پیوندها
آرشیو
جستجوی پیشرفته
تماس با ما
ارسال خبر
درباره ایسکانیوز

اين صفحه را برای دوستان خود بفرستيد نسخه چاپی
تهران: 16:35 11/04/1387  کدخبر: 220231-03-870411
سرویس: اجتماعی نوع مطلب: مصاحبه

سرهنگ علیشاهی در گفتگو با ایسکانیوز خبر داد؛
25 نفر در سقوط یک دستگاه اتوبوس مسافربری محور قم ـ تهران کشته شدند//9کشته طی تصادفات رانندگی 24 ساعته گذشته
تهران -خبرگزاری ایسکانیوز:رییس مرکز فرماندهی و کنترل ترافیک پلیس‌راه کشور گفت:یک دستگاه اتوبوس به شماره 891ع11ایران54 که شب گذشته از یزد به سمت تهران حرکت کرده بود صبح امروز در 50km پل حافظیه آزادراه قم ـ تهران به پایین سقوط کرد.
"سرهنگ علیشاهی" در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز"، افزود:بر اثر سقوط یک دستگاه اتوبوس مسافربری در محور «قم ـ تهران» تا کنون 25 تن کشته شدند.
رییس مرکز فرماندهی و کنترل ترافیک پلیس‌راه کشور تصریح کرد: بر اثر این حادثه 20 تن در صحنه کشته و 15 تن دیگر به بیمارستان منتقل شدند که اطلاعات دریافتی حاکیست 5 تن از مجروحان تا کنون فوت کرده‌اند.
وی اتوبوس را متعلق به یکی از شرکت‌های مسافربری استان یزد عنوان کرد و گفت: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد علت حادثه عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از خستگی و خواب‌آلودگی بوده است. این در حالیست که راننده این اتوبوس در ساعت مجاز خود رانندگی می‌کرد.
رییس مرکز فرماندهی و کنترل ترافیک پلیس‌راه کشور با اشاره به این که راننده اصلی اتوبوس یاد شده زنده بوده و به بیمارستان منتقل شده است، خاطرنشان کرد: اتوبوس حادثه‌دیده همچنان در صحنه است و مأموران منتظر جرثقیل سنگین برای جابجایی اتوبوس هستند.

*9کشته ناشی از تصادفات رانندگی طی 24 ساعته گذشته

رییس مرکز کنترل ترافیک پلیس راه کشوربا اعلام 7فقره تصادف منجر به فوت طی 24 ساعته گذشته گفت در این تصادفات 9نفر جان خود را از دست دادند.
سرهنگ علیشاهی با بیان اینکه روز گذشته 47 فقره تصادف منجر به جرح رخ داده است افزود در این تصادفات 86 تن زخمی و مجروح شدند.
وی خاطرنشان کرد :میزان تصادفات فوتی 40 درصد وتصادفات جرحی25 درصد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته کاهش یافته است./187/120
خبرنگار:555