RightLogo
Logo
Skip Navigation Links
صفحه اول
عناوین کل اخبارExpand عناوین کل اخبار
جنگ نرم
سیاسیExpand سیاسی
اجتماعیExpand اجتماعی
اقتصادیExpand اقتصادی
فرهنگی هنریExpand فرهنگی هنری
علمی پژوهشیExpand علمی پژوهشی
بین المللExpand بین الملل
ورزشیExpand ورزشی
حوادث
دین و اندیشه
دانشگاهExpand دانشگاه
عکسExpand عکس
شهرستانها
Skip Navigation Links
پیوندهاExpand  پیوندها
آرشیو
جستجوی پیشرفته
تماس با ما
ارسال خبر
درباره ایسکانیوز

اين صفحه را برای دوستان خود بفرستيد نسخه چاپی
تهران: 19:08 30/08/1388  کدخبر: 338532-02-880830
سرویس: فرهنگی هنری نوع مطلب: خبر

جشن جهانی نوروز پس از ثبت جهانی
ایسکانیوز :جشن جهانی نوروز اسفند ماه سال جاری همزمان با نمایش منشور کوروش در تهران برگزار می شود.
به گزارش ایسکانیوز ، در حاشیه این جشن که با حضور سفرا و مسئولین گردشگری کشورهای عضو اکو و هفت کشور دخیل در پرونده ثبت جهانی نوروز برگزار می شود، نمایشگاهی از اقوام ایرانی و آیین نوروز 30 استان کشور برپا خواهد شد که در آن ظرفیت های گردشگری، صنایع دستی و آیین های سنتی استان ها به نمایش درخواهد آمد.
همچنین مهمانان خارجی حاضر در این مراسم در تور پیش بینی شده یکی از استان های کشور شرکت خواهند کرد و علاوه بر آن نمایش دستاوردهای بخش خصوصی در حوزه گردشگری و صنایع دستی نیز از دیگر برنامه های پیش بینی شده در حاشیه این مراسم خواهد بود.
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برپایی جشن جهانی نوروز را اقدامی برای رساندن پیام صلح و دوستی ایرانیان به سراسر دنیا دانست و از تهیه نشان نوروز به عنوان نشان ملی برای اهدا به کشورهای صاحب پرونده نوروز از سوی ایران خبر داد.
سیدرضا موسوی گفت: در حال حاضر چند کمیته اجرایی از جمله کمیته های بین الملل و تشریفات، اطلاع رسانی و ستاد خبری، هماهنگی و نمایشگاه ، علمی و پشتیبانی مالی از سوی معاونت گردشگری سازمان به منظور پیشبرد برنامه های اجرایی این جشن تشکیل شده است و امیدواریم بتوانیم با برگزاری این جشن در سطحی شایسته رخدادی مهم در راستای حفاظت و پاسداشت از سنت دیرینه ایرانیان برسانیم.
گفتنی است جشن جهانی نوروز هشتم تا دوازدهم اسفند ماه سال جاری در تهران برگزار خواهد شد.
خبرنگار:182