RightLogo
Logo
Skip Navigation Links
صفحه اول
عناوین کل اخبارExpand عناوین کل اخبار
جنگ نرم
سیاسیExpand سیاسی
اجتماعیExpand اجتماعی
اقتصادیExpand اقتصادی
فرهنگی هنریExpand فرهنگی هنری
علمی پژوهشیExpand علمی پژوهشی
بین المللExpand بین الملل
ورزشیExpand ورزشی
حوادث
دین و اندیشه
دانشگاهExpand دانشگاه
عکسExpand عکس
شهرستانها
Skip Navigation Links
پیوندهاExpand  پیوندها
آرشیو
جستجوی پیشرفته
تماس با ما
ارسال خبر
درباره ایسکانیوز

اين صفحه را برای دوستان خود بفرستيد نسخه چاپی
تهران: 19:34 10/09/1388  کدخبر: 340478-02-880910
سرویس: فرهنگی هنری نوع مطلب: خبر

آقامحمدیان: به «کارگردانی سینما» روی نیاورید
ایسکانیوز: «شفیع آقامحمدیان» در دیدار با اعضای کانون برنامه‌ریزان و دستیاران کارگردان سینمای ایران گفت : به «کارگردانی سینما» روی نیاورید.
به گزارش گروه فرهنگی هنری باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"،«شفیع آقامحمدیان» مدیرعامل «مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی»‌ در دیدار با اعضای هیأت مدیره کانون برنامه‌ریزان و دستیاران کارگردان سینمای ایران، از آنها درخواست کرد تا مُشوق گرایش اعضای حرفه‌ای این صنف مهم سینما به مقوله‌ی کارگردانی نشوند، چرا که عرصه سینما به این تخصص نیاز مبرم دارد.
به گزارش روابط‌عمومی مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی، در این دیدار که با حضور خانم‌ها آناهید آباد (نایب رئیس شورای مرکزی) و مریم هژیروند (بازرس) و فرید سجادی‌حسینی، حجت ذیجودی و بهروز شعیبی (از اعضای شورای مرکزی کانون) برگزار گردید، ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده و در دست اقدام کانون برنامه‌ریزان و دستیاران کارگردان سینمای ایران، نظیر برپایی کارگاه آموزشی در اهواز و شاهرود، برگزاری سمینار تخصصی، راه‌اندازی سایت اختصاصی و انجام امور انتشاراتی و ...، درخواست اعضای این کانون پیرامون مقوله فیلمسازی و ورود به عرصه «کارگردانی» مورد بحث و بررسی قرارگرفت.
در ابتدای جلسه، «آناهید آباد» با ذکر این مهم که اعضای شورای مرکزی کانون، حدود چهارسال وقت و انرژی خود را روی گسترش حرفه‌ای این حوزه تخصصی سینما گذاشته‌اند، خاطرنشان ساخت که افرادی در این صنف مشغول فعالیت هستند که فیلمسازی، در ذهن و ضمیر آنها وجود دارد و می‌بایست سازمان‌هایی نظیر «مرکز»، به نیاز حرفه‌ای آنها پاسخ دهد تا در ادامه مسیر، فرسوده نشوند.
وی تأکید کرد: «برخی از همکاران ما با دو دهه فعالیت در عرصه سینما، از تجربه اجرایی و فنی بالایی برخوردار هستند و اینک، بستر پیشرفت حرفه‌ای خود را در مقوله فیلمسازی می‌بینند و مطمئن هستم که با فراهم‌آمدن مقدمات کار و سرمایه‌گذاری لازم، این توانایی را دارند تا دوران جدید را در عرصه‌ی تجربی فیلم اول و دومی رقم بزنند.»
«فرید سجادی‌حسینی» نیز از مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی درخواست کرد تا با درنظر گرفتن تجربه و فعالیت حرفه‌ای اعضای کانون، امتیاز ویژه‌ای برای افراد معرفی شده‌ی این صنف قائل شود تا امکان تولید فیلم‌های اول و دوم آنها، فراهم آید.
در ادامه، «شفیع آقامحمدیان» ضمن خوش‌آمدگویی به حضار جلسه و ذکر این نکته که «برنامه‌ریز»، شاه‌کلیدِ کار تولیدی در سینماست، خاطرنشان کرد که «مرکز» به عموم برنامه‌ریزان و دستیاران کارگردان باتجربه که زحمت بسیاری کشیده و تجربه اندوخته‌‌اند، توجه خواهدکرد، اما ترجیح مجموعه مدیران و مشاوران مرکز در این راستاست تا مطابق با شرح وظیفه، به حمایت از فیلمسازان حرفه‌ای در حوزه فیلم کوتاه، مستند، انیمیشن و سینمایی (فیلم اولی) بپردازند.
وی افزود: «من از شما می‌خواهم تا بررسی کنید و اعضای با تجربه و فعال خود که سابقه کار تولیدی هم دارند را به ما معرفی کنید تا ضمن بررسی فیلمنامه ارائه‌ی شده وی، امکان همکاری تولیدی را فراهم آوریم.»
آقامحمدیان خطاب به اعضای شورای مرکزی کانون برنامه‌ریزان و دستیاران کارگردان سینمای ایران گفت: «پیشنهاد من این است که نیروهای خودتان را درجه‌بندی کنید و به کار حرفه‌ای خود بهای بیشتری دهید و به تشویق همکاران خود در پیوستن به صف کارگردانان سینما هم نپردازید.»
مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی در انتها تصریح کرد که «مرکز» در زمینه‌ی انتشار کتاب‌های جدید این کانون، بویژه دو کتاب «تجارب دستیاری در سینما» و «برنامه‌ریزی در سینما» که حاصل اندیشه ایرانی است، به همکاری با کانون خواهدپرداخت.
خبرنگار:342