RightLogo
Logo
Skip Navigation Links
صفحه اول
عناوین کل اخبارExpand عناوین کل اخبار
سیاسیExpand سیاسی
اجتماعیExpand اجتماعی
اقتصادیExpand اقتصادی
فرهنگی هنریExpand فرهنگی هنری
علمی پژوهشیExpand علمی پژوهشی
بین المللExpand بین الملل
ورزشیExpand ورزشی
حوادث
دین و اندیشه
دانشگاهExpand دانشگاه
عکسExpand عکس
نمایش فیلم
شهرستانها
Skip Navigation Links
پیوندهاExpand  پیوندها
آرشیو
جستجوی پیشرفته
تماس با ما
ارسال خبر
درباره ایسکانیوز

اين صفحه را برای دوستان خود بفرستيد نسخه چاپی
تهران: 18:43 10/09/1388  کدخبر: 340479-02-880910
سرویس: فرهنگی هنری نوع مطلب: خبر

بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاترفجر
نمایش«مکاشفه در باب یک مهمانی خاموش» متقاضی حضور در جشنواره تئاتر فجر
ایسکانیوز : رضا حداد نمایشنامه‌ "مکاشفه در باب یک مهمانی خاموش" از نوشته‌های آتیلا پسیانی را برای اجرا در بخش تجربه‌های نو بیست‌و‌هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر تمرین می‌کند.
به گزارش گروه فرهنگی هنری باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، حداد که آخرین بار نمایش‌"با دهان بند سکوت" را در سال 83 به صحنه برده بود، قصد دارد نمایشنامه‌"مکاشفه در باب یک مهمانی خاموش" را برای اجرا در تماشاخانه ایرانشهر آماده کند.
این نمایش داستان آدم‌هایی است که قصد رفتن به میهمانی را دارند و همچون دیگر آثار این کارگردان به شیوه تجربی و کارگاهی در حال تولید است. در این نمایش بازیگرانی همچون سیامک انصاری، لیلی رشیدی، برزو ارجمند، روناک یونسی، ستاره پسیانی، پانته‌آ پناهی‌ها، شبنم فرشادجو، محسن رستگار و خسرو پسیانی نقش‌آفرینی می‌کنند.
"سیامک احصایی" طراح صحنه و "کیومرث مرادی" مدیر اجرایی این نمایش هستند. رضا حداد پیش از این نمایش‌های‌"با دهان بند سکوت" را با بازی پانته‌آ بهرام و بابک حمیدیان و نیز نمایش "کسی نیست همه داستان‌ها را به یاد آورد" را با بازی لیلی رشیدی و برزو ارجمند به صحنه برده بود.
بیست‌و‌هشتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر از دوم تا یازدهم بهمن‌ماه در تهران برگزار می‌شود.
خبرنگار:342