RightLogo
Logo
Skip Navigation Links
صفحه اول
عناوین کل اخبارExpand عناوین کل اخبار
سیاسیExpand سیاسی
اجتماعیExpand اجتماعی
اقتصادیExpand اقتصادی
فرهنگی هنریExpand فرهنگی هنری
علمی پژوهشیExpand علمی پژوهشی
بین المللExpand بین الملل
ورزشیExpand ورزشی
حوادث
دین و اندیشه
دانشگاهExpand دانشگاه
عکسExpand عکس
شهرستانها
Skip Navigation Links
پیوندهاExpand  پیوندها
آرشیو
جستجوی پیشرفته
تماس با ما
ارسال خبر
درباره ایسکانیوز

اين صفحه را برای دوستان خود بفرستيد نسخه چاپی
تهران: 16:31 14/09/1388  کدخبر: 340991-06-880914
سرویس: اقتصادی نوع مطلب: خبر

آغاز به کار نهمین نمایشگاه بین المللی لوازم خانگی با حضور 308 شرکت داخلی و خارجی
ایسکانیوز: نهمین نمایشگاه بین المللی لوازم خانگی تهران با حضور و مشارکت تولیدکنندگان بیش از 308 شرکت داخلی و خارجی در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران گشایش یافت.
به گزارش روز شنبه باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز"، در این نمایشگاه 242 تولیدکننده داخلی و 66 تولیدکننده خارجی جدیدترین و آخرین تولیدات خود را در زمینه انواع لوازم خانگی به نمایش می گذارند.
شرکت کنندگان خارجی آلمان، ایتالیا، انگلستان، امارات، آمریکا، بلژیک، ترکیه، ژاپن، سنگاپور، سوئیس، کره جنوبی، چین، فرانسه و هنگ کنگ جدیدترین محصولات خود را عرضه می کنند.
نهمین نمایشگاه بین المللی لوازم خانگی امسال در بخش کشورهای شرکت کننده رشد 18 درصدی را تجربه کرد و از نظر تنوع و تعداد نیز رشد قابل توجهی داشته به نحوی که 390 نوع لوازم خانگی عرضه می شود.
نمایشگاه امسال در فضایی افزون بر 15 هزار مترمربع و تا 17 آذر همه روزه از ساعت 9 صبح تا 16 بعداز ظهر دایر است.
انواع یخچال فریزر، اجاق گاز، ظروف آشپزخانه، ماشین لباسشویی، هود، سینگ، ماشین ظرفشویی، سماور، ظروف غذاخوری چینی، ملامین، صندوق های نسوز، ظروف چدنی، شبکه چدن گریل و ظروف لعاب کاری شده در معرض دید بازدیدکنندگان قرار می گیرد.
دبیرکل انجمن صنایع لوازم خانگی در حاشیه گشایش نمایشگاه میزان صادرات در شش ماه نخست امسال را بیش از 117 میلیون دلار ذکر کرد و افزود: این میزان بیانگر رشد 70درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل است.
به گفته وی بیش از 74 درصد لوازم خانگی کشور در داخل تولید می شود.
انصاری یادآور می شود: مجموع واردات کشور در شش ماه نخست امسال 367 میلیون دلار بوده است.
دبیرکل انجمن صنایع لوازم خانگی سپس از صادرات ظروف چینی، چرخ خیاطی و آبگرمکن به کشورهای آسیایی، آفریقایی و اروپایی خبر داد و گفت: کشور ایتالیا یک برند آبگرمکن را از ایران وارد می کند.
انصاری مجموع صادرات لوازم خانگی درسال گذشته را 85 میلیون دلار ذکر کرد.
گزارش ایسکانیوز می افزاید؛ نهمین نمایشگاه بین المللی لوازم خانگی تا 17 آذر ماه هر روز از ساعت 9 تا 16 آماده بازدید علاقه مندان است./02
خبرنگار:403