20 درصد از مرگ‌و‌‌میرها مرتبط با رژیم غذایی است

مطالعات اخیر نشان می دهد که بخشی از مرگ‌و‌میرهای جهان ناشی از رژیم غذایی ضعیف افراد است.

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، مطالعات جهانی 15 عامل رژیم غذایی در سال‌های 1990 تا 2017 از 195 کشور نشان داد که از هر 5 مرگ و میر 1 عدد آن با رژیم غذایی ضعیف که بیماری‌های مزمن ایجاد می کنند، مرتبط است.

از 11 میلیون مرگ‌و‌میر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی، 10 میلیون نفر به سرطان و 339 هزار نفر به دیابت نوع 2 مبتلا هستند. افزایش 3 میلیونی این رقم از سال 1990 تاکنون مرتبط با رژیم غذایی است.

علاوه بر این، مطالعه نشان داد که در سال 2017، مرگ و میر بیشتر با مقدار کم مواد غذایی مانند دانه های کامل، میوه و آجیل در مقایسه با افزایش استفاده از سطح بالای چربی ها، نوشابه، شکر و گوشت قرمز همراه بود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1001406

وب گردی

وب گردی