گوگل باید به دلیل سانسور ظالمانه پرس تی‌وی به دادگاه کشیده شود

«اسکات بنت» گفت: بسیاری از شرکت‌های بزرگ امریکا چون گوگل، یوتیوب، توئیتر و فیس‌بوک زیر نظر سازمان سیا کار می‌کنند.

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز،«اسکات بنت»، افسر سابق عملیات روانی ارتش آمریکا در گفت‌وگو با شبکه پرس تی‌وی در خصوص بستن اکانت‌های شبکه‌های معاونت برون مرزی صداوسیما در یوتیوب و گوگل گفت: اقدام اخیر گوگل در بستن اکانت‌های ایمیل و یوتیوب شبکه‌های پرس تی وی و هیسپان تی وی نشان داد که این شرکت در جبهه جنگی که آمریکا علیه رسانه‌های مستقل در جهان به راه انداخته، قرار دارد.

این تحلیلگر مبارزه با تروریسم دلیل مسدوسازی اکانت‌های پرس تی‌وی را انتشار اخبار فیلترنشده برای مخاطبان بین المللی عنوان و خاطرنشان کرد: بزرگ‌ترین صنعت رسانه‌ای جهان تحت کنترل صهیونیسم در واشنگتن فعال است و از این رو، بسیاری از شرکت‌های بزرگ امریکایی همچون گوگل، یوتیوب، توئیتر و فیس‌بوک که زیر نظر سازمان سیا کار می‌کنند، اجازه بازگویی حقایق را به دیگر رسانه‌ها نمی‌دهند.

وی با تاکید بر لزوم پیگیری این اقدام از طریق مراجع قضائی تاکید و عنوان کرد: این اقدام در نوع خود بی‌سابقه بوده و ناقض اصول آزادی مطبوعات، آزادی جوامع و آزادی آگاهی داشتن از حقایق است. بنابراین، این مساله نوعی بی‌عدالتی و ظلم محسوب می‌شود و می‌بایست در اسرع وقت و به دلیل تخطی از چندین اصل قانون اساسی و همچنین نقض حق مردم آمریکا در شنیدن حقایق، در دادگاه مطرح شود.

بنت که در طی سال‌های اخیر انتقادات گسترده‌ای را علیه دولت آمریکا به دلیل حمایت از داعش و دیگر گروه‌های تروریستی مطرح کرد، افزود: پیش‌ترحساب کاربری من در گوگل و یوتیوب به دلیل حضور در رسانه‌های ایرانی بسته شد که البته این اتفاق برای اکانت‌های دکتر جیمز فتزر، کوین بارت و دیگر کارشناسان نیز در پی حضور در شبکه پرس تی وی افتاد. همه این مسائل به این دلیل است که ما در شبکه ای حضور یافتیم که تنها صدا برای بیان حقیقت هاست و می‌تواند حقایق را به مردم آمریکا و آنچه که در کشورشان می‌گذرد، بازگو کند.

وی در پایان بر لزوم همبستگی مردم جهان علیه چنین اقداماتی از سوی شرکت‌های رسانه‌ای تاکید کرد و افزود: هر فردی در هر نقطه‌ای از جهان که معتقد به آزادی بیان و انتشار حقایق است، علیه این ظلم به پا خیزد تا دیگر شاهد چنین اقداماتی نباشیم.

مهر

انتهیا پیام/

کد خبر: 1002941

وب گردی

وب گردی