کمک به شرکت ها و صنایع دانش بنیان راهی برای گسترش تولید ایرانی

جزیره قشم میزبان معاون علمی و فناوری رییس جمهوری برای آغاز فرآیند احداث « برج تخصصی فناوری علوم و صنایع دریایی» شد تا به زودی فناوری‌های تخصصی زیستی و دریایی با تکیه بر نوآوری نیروی انسانی خلاق و مزیت‌های سرزمینی این جزیره، تولید دانش‌بنیان را رونق دهد.

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، « سورنا ستاری »، معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری که سه شنبه سوم اردیبهشت ماه به جزیره قشم سفر کرده بود، در نشست «بررسی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در جزیره قشم» که رویکردی دانش‌بنیان داشت، شرکت کرد.

ستاری در این نشست که با حضور استاندار هرمزگان، رئیس منطقه آزاد قشم و جمعی از سرمایه‌گذاران و فعالان فناور برگزار شد از اهمیت رونق تولید دانش‌بنیان و هم‌دلی برای ایجاد زیست بوم مساعد کارآفرینی و نوآوری سخن گفت.

ستاری با تأکید بر این که رونق تولید در قالب محصول شرکت‌ها عینیت می یابد، یادآوری کرد: اگر می‌خواهیم محصول تولیدی ایران‌ساخت به دست مردم برسد و نیازی از جامعه را تامین کند، این کار باید به کمک شرکت ها و صنایع دانش بنیان انجام شود.

ستاری بر این که باید با همکاری و تعامل پارک ها نیاز کارآفرینان و فعالانی که می‌خواهند در مسیر دانش‌بنیان حرکت کنند تامین شود، اظهار کرد: صندوق پژوهش و فناوری بومی، یکی از روزنه‌های اصلی گسترش زیست بوم کارآفرینی است. افراد جوان و کارآفرین که از پایتخت یا دیگر کشورها، جذب کارهای دانش بنیان این منطقه شده‌اند، به مثابه یک الگوی ارزشمند هستند که راه را برای حضور و ماندگاری افراد در ابعاد بزرگتر هموار می کنند. این افراد از جسارت و اعتماد به نفس فعالیت دانش بنیان و صنایع خلاق برخوردارند.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، از اهمیت توجه به ظرفیت‌های بومی برای لمس رونق تولید گفت و ادامه داد: یکی از پتانسیل های جدی جزیره قشم زیست فناوری و به ویژه فناوری‌های زیستی دریا است. استخراج و فرآوری سرمایه‌گذاری شده این رویه اکنون در مسیر رشد قرار دارد و در دنیا هم رشد بسیار خوبی داشته و ایران هم پای کشورهای پیشرو در فناوری‌های دریایی حرکت می‌کند.

به گفته ستاری، دانشگاه هرمزگان هم در این مسیر گام برداشته است و رونق شرکت‌های دانش بنیان و تقویت زیست بوم کارآفرینی و نوآوری در منطقه آزاد قشم به عنوان یک موضوع مهم و حائز اولویت با کمک پارک علم و فناوری جزیره و امکانات زیرساختی که قرار است به این موضوع تخصیص پیدا کند، پیگیری می شود.

هم دلی برای به بار نشستن نهال های نوآوری

رییس ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش‌بنیان به فروش 80 تا 90هزار میلیارد تومانی که بیش از 4300 شرکت دانش بنیان در سال گذشته برای اقتصاد کشور به ارمغان آوردند اشاره کرد و گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی در کنار منابع معاونت علمی و فناوری در اختیار حمایت های زیرساختی این شرکت ها قرار دارد؛ علاوه بر این، بانک‌ها نیز در مدار حمایت از زیست بوم کارآفرینی و نوآوری قرار گرفته و گردش مالی خوبی را به حمایت از این کسب و کارها اختصاص داده است.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری با بیان این‌که ظرفیت‌های نوآورانه استان هرمزگان زیاد است و کارهای زیادی برای انجام دادن داریم، ادامه داد: بیوتک دریایی با وجود شرکت هایی که دارند، حمایت و تقویت شود و همچنین مسایل زیرساختی و حقوقی حل شود تا بازیگران اصلی این زیست بوم به تفاهم برسند. باید همه نقش آفرینان به تفاهم برسند و این توسعه باید از دل و جان مایه بگذارند.

جزیره قشم میزبان «برج تخصصی فناوری علوم و صنایع دریایی»

معاون علمی و فناروی رئیس جمهوری، کلنگ احداث برج فناوری علوم و فناوری های دریایی قشم را بر زمین زد و فرآیند ساخت برج فناوری علوم دریایی قشم با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، استاندار هرمزگان و رییس منطقه آزاد قشم آغاز شد.

این برج فناوری که با مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری وسازمان منطقه آزاد قشم احداث می شود، هاب فناوری کشور در حوزه علوم وفناوری های دریایی باشد.

برج تخصصی فناوری علوم و صنایع دریایی قشم از استارت آپ‌های موفق که نیاز به امکانات برای تولید نیمه انبوه دارند، حمایت می‌کند.

این برج قرار است میزبان شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپی مرتبط با فناوری‌های علوم و صنایع دریایی باشند و تولید فناورانه را رونق ببخشند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1003169

وب گردی

وب گردی