فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی زیست‌فناوری تقویت می‌شود

یکی از برنامه های ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، توسعه همکاری ها در حوزه زیست فناوری با دانشگاه های مختلف کشور است. بر همین اساس، فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی زیست‌فناوری تقویت می‌شود.

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری با هدف توسعه و ترویج زیست فناوری در کشور و بین قشر تحصیل کرده و دانشجویان، اقدام به همکاری با دانشگاه های مختلف کرده است. این همکاری ها با هدف استفاده بهینه از توانمندی های علمی و قانونی موجود در ستاد و توانمندی های علمی و آموزشی موجود در دانشگاه ها به‌منظور دستیابی به موارد علمی تدوین شده است.

«بسترسازی و برنامه‌ریزی برای توسعه رویکردهای آموزشی خلاقیت محور در حوزه زیست‌فناوری»، «فراهم کردن بستر شکوفایی استعدادهای دانشجویان و دبیران در حوزه زیست‌فناوری و زمینه‌سازی برای هدایت آنها در اشتغال‌زایی»، «انگیزه بخشی به دبیران در راستای شرکت در فعالیت‌های پژوهشی و فراهم کردن بستر آشنایی دانشجویان، اساتید دانشگاه، مسئولان و صاحبان صنعت با اولویت‌های زیست‌فناوری»، «هدایت دستاوردهای پژوهشی حوزه زیست‌فناوری به‌منظور برطرف کردن نیازها و مشکلات کشور»، «کمک به تجاری‌سازی علوم‌زیستی از طریق ارائه آموزش‌های تخصصی و فوق‌تخصصی، زمینه سازی برای برقراری ارتباط موثر دانشگاه و صنعت در حوزه زیست فناوری» و غیره از جمله اهداف این همکاری ها است.


به طور مثال ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با دانشگاه شهید رجایی تفاهم نامه ای امضا کرده است تا از این طریق فعالیت های حوزه زیست فناوری توسعه یابد. همچنین ستاد توسعه زیست فناوری با دانشگاه شهید بهشتی نیز تفاهم نامه ای امضا کرده است.

امضای این تفاهم‌نامه‌‌های همکاری مشترک، در راستای توسعه زیست‌فناوری برای نیل به اهداف مشترک و تبدیل ایده به محصول و تجاری‌سازی آن و تامین نیازهای اساسی کشور در حوزه زیست‌فناوری صورت گرفته است.

بر مبنای این تفاهم نامه ها مقرر شده است که از وجود نیروهای توانمند و دانشجویان این دانشگاه برای توسعه زیست فناوری و رفع نیازهای ملی در این زمینه بهره گرفته شود تا هم کشور از حضور آنها استفاده کند و هم از خروج نخبگان کشور جلوگیری شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1003698

وب گردی

وب گردی