کاهش بار مالی تغذیه دانشجویی با رستوران های مکمل

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان پیشنهاد داد برای کاهش بار مالی افزایش تعداد دانشجویان استفاده کننده از خدمات تغذیه دانشجویی از طرفیت رستوران های مکمل استفاده شود.

به گزارش ایسکانیوز به نقل از مهر، چهاردهمین گردهمایی معاونان و مدیران دانشجویی دانشگاه‌های منطقه شش کشور در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

محمدرضا علم در این گردهمایی با اشاره به افزایش تعداد استفاده کنندگان از خدمات تغذیه دانشجویی در سلف‌ها و بار مالی فراوان این موضوع برای دانشگاه‌ها گفت: برای کاهش این مشکل، پیشنهاد استفاده از ظرفیت رستوران‌های مکمل جهت کم کردن فشار مالی در دانشگاه‌ها مطرح شد.

وی با تأکید بر کاهش نیافتن خدمات دانشجویی در دانشگاه‌ها، خواستار استفاده بهینه از منابع برای عبور از این مشکلات شد و گفت: با تقویت منابع مالی در این حوزه و به کار بردن توانایی مدیریتی در دانشگاه‌ها، تلاش شد تا موج فزاینده استفاده از سلف‌های دانشجویی مدیریت شود.

معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان تاکید کرد: در تلاش هستیم از طریق کارگاه‌های آموزشی و تعامل با دانشگاه‌ها، برنامه ریزی مناسبی را دنبال کنیم تا رستوران‌های مکمل بتوانند در کاهش قیمت غذا به دانشجویان و مدیران کمک کنند.

وی با اشاره به حوادث سیل اخیر و خسارات آن به دانشگاه‌ها و حوزه‌های آموزش عالی مناطق سیل زده، ادامه داد: برآوردهای اولیه خسارات دانشگاه‌هایی که در این مناطق آسیب دیده‌اند انجام گرفته و در صدد ترمیم این آسیب‌ها هستیم که پس از فرو نشست کامل آب نیز پایش وضعیت فیزیکی دانشگاه‌ها ادامه خواهد یافت.

کد خبر: 1004023

وب گردی

وب گردی