تحقق عمر جاودانه و قدرت های ماورایی از طریق علم مولکولی و ژنتیک

رییس پنجمین سمپوزیوم ژنتیک و سلول های بنیادی با رویکرد ژن درمانی، این حوزه را از جمله عرصه هایی دانست که تا امروز به همت محققان کشور  فعالیت‌های خوبی در آن انجام شده است.

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، « ویرایش ژنی »نامی است که در دنیای پزشکی این روزها زیاد به گوش می خورد. «ویرایش ژنی سرعت انتشار سلول های سرطانی را کم کرد». «با فناوری کریسپر بیماری داسی موش ها درمان شد». «کریسپر ژنوم HIV را از ارگان های زنده حذف کرد». این جملات برگزیده ای از کلیپی بود که با پخش آن « پنجمین سمپوزیوم ژنتیک و سلول های بنیادی » با رویکرد ژن درمانی کار خود را آغاز نمود.

سمپوزیومی که به همت ستاد « توسعه علوم و فناوری سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری » با همکاری « مرکز طبی کودکان » برگزار شد. بر روی صندلی های قرمز رنگ سالن همایش ساختمان شماره 1 مرکز طبی کودکان اساتید، فعالان و دانشجویان شرکت کننده نشستند تا به بحث و تبادل اطلاعات در این حوزه بپردازند. این رویداد با برگزاری 16 سخنرانی و پنل تخصصی سعی کرد گامی در پیشبرد و توسعه این حوزه برای کشور بردارد.

« امیر علی حمیدیه » رییس پنجمین سمپوزیوم ژنتیک و سلول های بنیادی با رویکرد ژن درمانی در این رویداد بیان کرد: سمپوزیوم ها باید مسائل نو و نیاز آینده را به چالش بکشند تا محققان و جوانان خلاق ایرانی ترغیب شده و هم پای گروه های پیشرو در این مسیر قدم بردارند تا ایران نیز همگام با قافله علمی دنیا حرکت کند. همچنان که تا امروز در حوزه ژن درمانی شاهد پیشرفت های خوبی هستیم.

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری همچنین بیان کرد: همزمان با انقلاب صنعتی، ایران از حرکت این قطار شتابان عقب ماند و همین موضوع باعث عدم پیشرفتمان در برخی حوزه ها شد. در حال حاضر در سطح دنیا در حوزه پزشکی شاهد اتفاقات جدی هستیم و باید با این حرکت همگام باشیم. هر گونه درنگ، در آینده هزینه های بسیاری را به دنبال خواهد داشت. امروز زمان آن رسیده است که به مدد همت دانشجویان و اساتید نام ایران پرآوازه شود.

همچنین « رضا شروین بدو » رییس مرکز طبی کودکان این رویداد را عامل پیوند فعالیت های حوزه ژن درمانی با سایر فعالیت های حوزه پزشکی دانست.

در بخش بعدی نیز « علی اکبر حق دوست » رییس « پژوهشکده آینده پژوهی سلامت » در خصوص تاثیر حوزه پزشکی بر آینده انسان ها ارائه داد و گفت: در طول تاریخ انسان ها همواره آرزوهای بزرگی در سر داشتند که بسیاری قرن 21 را زمان پاسخگویی آنها می دانستند. داشتن عمری جاودانه، سعادتمندی و داشتن نیروی ماورا الطبیعه از جمله این آرزوها است.

وی ادامه داد: به نظر می رسد از میان این آرزوها تحقق دو آرزو یعنی عمر جاودانه و داشتن قدرت ماورایی از مسیر پیشرفت در حوزه سلولی، مولکولی و ژنتیک محقق می شود و مستقیم با این مفاهیم در ارتباط است. وی ابراز امیدواری کرد تا با تقویت فرهنگ کار گروهی، تلاش، امید و با برنامه می توان در این حوزه حرکت کرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1004252

وب گردی

وب گردی