این زولبیا بامیه را هرگز نخرید!

سه‌شنبه 17 اردیبهشت 1398 - 15:57
کد مطلب: 1004558
مراقب خوردن زولبیا و بامیه باشید

مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو از مردم خواست هنگام خرید زولبیا و بامیه به رنگ آن توجه داشته باشند و اگر زولبیا و بامیه قهوه‌ای یا کدر شده باشد، امکان وجود ترکیب شیمیایی «اکریل آمید» در آن‌ها وجود دارد که اثرات سرطان زا دارد.

به گزارش ایسکانیوز، مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: جعبه‌های زولبیا و بامیه باید حتما از محل‌ها و کارخانه‌هایی تهیه شده باشد که پروانه ساخت از این سازمان گرفته باشد درغیراین صوررت مردم نباید آن‌ها را بخرند.
دکتر وحید مفید افزود: مردم زمان خرید زولبیا و بامیه یا هر شیرینی دیگر حتما به آرم سیب سلامت وزارت بهداشت روی جعبه آن دقت کنند، درصورت عدم رویت آن، از قنادی بخواهند که از جعبه‌های دارای مجوز استفاده کند.

وی افزود: متاسفانه بسیاری از جعبه‌های شیرینی بدون علامت سازمان غذا و دارو عرضه می‌شوند؛ این جعبه‌ها از کارگاه‌های غیرمجاز به خاطرقیمت پایین‌تر تهیه می‌شوند و اجزاء تشکیل دهنده آن معلوم نیست و ممکن است برای سلامت مضر و خطرناک باشد.

مردم زمان خرید زولبیا و بامیه یا هر شیرینی دیگر حتما به آرم سیب سلامت وزارت بهداشت روی جعبه آن دقت کنند

وی با یادآوری تشدید نظارت‌ها بر قنادی‌ها از سوی وزارت بهداشت در ایام ماه رمضان، گفت: توصیه ما به مردم این است که هرگونه شیرینی به ویژه زولبیا و بامیه را از محل‌های معتبر خریداری کننند. مدیرکل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو از مردم خواست هنگام خرید زولبیا و بامیه به رنگ آن توجه داشته باشند و اگر زولبیا و بامیه قهوه‌ای یا کدر شده باشد، امکان وجود ترکیب شیمیایی «اکریل آمید» در آن‌ها وجود دارد که اثرات سرطان زا دارد.

مفید افزود: نان‌های سوخته و قهوه‌ای شده نیز مستعد وجود این ترکیب شیمیایی هستند.

بهداشت نیوز

انتهای پیام/

20 / 20

نظرات

1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.

ایسکاTV

اخبار پر بازدید

آخرین اخبار