به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از دانشگاه فردوسی مشهد، در این مراسم، بهرامی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد با تأکید بر ضرورت نوآوری و تجاریسازی، همکاری دوجانبه صنعت و دانشگاه را راهکار بهینه جهت استفاده از توان علمی متخصصان، افزایش تعاملات بینالمللی و توسعه و رونق صنعت دانست.
مرکز پیشرفته ارزیابی حسی و شناختی مواد غذایی برای نخستین بار در کشور در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد راهاندازی شده است و در این مرکز با بهرهگیری از دانش و تجربه متخصصان دانشگاه و صنعت، از همافزایی علوم حسی و شناختی در راستای بهینهسازی زنجیره تولید تا عرضه مواد غذایی سالم، فراسودمند و نوظهور (ازجمله محصولات کمچرب، کم شیرین، کمنمک و نوشیدنیهای فراسودمند)، با تأکید بر اهمیت رفتار مصرفکننده و ترجیحات ذهنی و رفتاری در این مرکز استفاده خواهد شد.
انتهای پیام/