مرکز پیشرفته ارزیاب حسی و شناختی مواد غذایی در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد

مرکز پیشرفته ارزیابی حسی و شناختی مواد غذایی، برای نخستین بار در کشور، در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از دانشگاه فردوسی مشهد، در این مراسم، بهرامی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فردوسی مشهد با تأکید بر ضرورت نوآوری و تجاری‌سازی، همکاری دوجانبه صنعت و دانشگاه را راهکار بهینه جهت استفاده از توان علمی متخصصان، افزایش تعاملات بین‌المللی و توسعه و رونق صنعت دانست.

مرکز پیشرفته ارزیابی حسی و شناختی مواد غذایی برای نخستین بار در کشور در دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد راه‌اندازی شده است و در این مرکز با بهره‌گیری از دانش و تجربه متخصصان دانشگاه و صنعت، از هم‌افزایی علوم حسی و شناختی در راستای بهینه‌سازی زنجیره تولید تا عرضه مواد غذایی سالم، فراسودمند و نوظهور (ازجمله محصولات کم‌چرب، کم شیرین، کم‌نمک و نوشیدنی‌های فراسودمند)، با تأکید بر اهمیت رفتار مصرف‌کننده و ترجیحات ذهنی و رفتاری در این مرکز استفاده خواهد شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1005275

وب گردی

وب گردی