نخستین آزمایشگاه گوهرشناسی راه‌اندازی شد

رئیس کانون هماهنگی دانش، گفت: تفکیک فیروزه اصل و تقلبی، ایجاد اعتماد در بازار، بهبود فضای کسب و کار و معرفی بهتر و علمی فیروزه نیشابور در سطح ملی و بین‎المللی از تاثیرات راه اندازی این آزمایشگاه در مرکز رشد نیشابور است.

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، محمد جواد پیشبین رئیس کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار جواهرات و سنگ های قیمتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اعلام این خبر بیان کرد: تولید بیش از 6 هزار کیلو گرم نگین فیروزه نیشابور در سال و وجود فیروزه های تقلبی و غیر نیشابور با کیفیت پایین دلایل لازم برای شناسنامه دار کردن فیروزه نیشابور به عنوان یک برند جهانی را نشان می دهد.

پیشبین ادامه داد: در همین راستا کانون با همکاری جمعی از متخصصان موفق به تدوین استاندارد درجه بندی فیروزه در سال گذشته شد که در تحقیقات صنعتی و استاندارد ایران ثبت ملی شده است. این آزمایشگاه نیز برای صدور شناسنامه کلیه گوهر سنگ ها با محوریت فیروزه و امکان شناسایی آنها همزمان با سفر معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به نیشابور فعالیت خود را آغاز کرد.

وی همچنین بیان کرد: تفکیک فیروزه اصل و تقلبی، ایجاد اعتماد در بازار و به خصوص توریست های علاقمند به فیروزه، بهبود فضای کسب و کار و معرفی بهتر و علمی فیروزه نیشابور در سطح ملی و بین‎المللی از تاثیرات راه اندازی این آزمایشگاه در مرکز رشد نیشابور است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1022584

وب گردی

وب گردی