حق وتوی شورای امنیت سازمان ملل در راستای خودخواهی قدرت‌های بزرگ است

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: وجود شورای امنیت در سازمان ملل که قدرت وتو کردن رای ملت‌ها را دارد، یکی از مؤلفه‌های مهم تبعیض اجتماعی است.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز ازمرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در دیدار با ویکتور داسیلواسیلن استاد دانشگاه برزیلی گفت: ایران در سطح بین‌المللی قربانی بسیاری از بازنمایی‌های منفی علیه اسلام، ایران و تشیع بوده است که در قالب مفاهیمی مانند ایران هراسی و شیعه‌هراسی بازنمایی شده و با استفاده از مفاهیم منفی ایدئولوژیکی دروغ‌های زیادی درباره جمهوری اسلامی ایران مطرح‌ شده است.

وی افزود: ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی از پیشرفت‌های محسوسی در زمینه دانشی و مسائل اجتماعی برخوردار بوده است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در حال حاضر بیش از نیمی از دانشجویان ایرانی زنان هستند و در قوانین جمهوری اسلامی ایران با مشارکت شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجلس شورای اسلامی به سیاست‌گذاری در زمینه توسعه علم و دانش در ایران توجه شده و همواره عدالت جنسیتی در کانون ظرفیت‌سازی‌ها و مقررات گذاری‌ها بوده است.

استاد گروه ارتباطات دانشگاه تهران ادامه داد: ما وظیفه‌ داریم که در رابطه با ایران به بازنمایی مجدد واقعیت‌ها اقدام کنیم و بابیان واقعیت‌های مربوط به ایران به آگاهی عموم مردم جهان اهتمام ورزیم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: تحریم‌ها تاکنون بیش از 16 کشور جهان را تحت تأثیر قرار داده است،در این تحریم‌ها یک جنگ اقتصادی که مشروعیت حقوقی ندارد رخ داده و درواقع تلاش کرده‌اند که هم ارزش پول ملی و هم کاهش تولید ناخالص داخلی را هدف‌گیری کنند که البته در جمهوری اسلامی ایران ناکام بوده‌اند. تحریم‌ها یک امر ضد مردم و ضد دموکراسی است و به‌نوعی تنبیه ملت‌ها را دنبال می‌کند.

عاملی گفت: امام خمینی(ره) تلاش کرد تا با برقراری استقلال و آزادی مردم ایران جلوی خودخواهی‌های آمریکا را بگیرد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به خودخواهی‌های آمریکا و سردمداران غربی در مواجهه با پیشرفت‌های انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: غرب و آمریکا حتی از صلح به‌عنوان یک صلح ابزاری استفاده می‌کنند و به معنای واقعی صلح توجهی ندارند.

وی افزود: آن‌ها به حقوق بشر و صلح توجهی ندارند بلکه در جستجوی خودخواهی‌های خود هستند.

عاملی ادامه داد: اساساً سازوکار ساختارهای مهم جهان بر بی‌عدالتی و تبعیض پایه‌ریزی شده است، به‌عنوان‌مثال وجود شورای امنیت در سازمان ملل که قدرت وتو کردن رای ملت‌ها را دارد، خود یکی از مؤلفه‌های مهم تبعیض اجتماعی است.

وی افزود: مقوله حق وتوی شورای امنیت سازمان ملل متحد از مواردی است که برخلاف عدالت و در راستای خودخواهی قدرت‌های بزرگ است.

استاد گروه ارتباطات دانشگاه تهران افزود: وقتی شاه از ایران رفت، تعداد پزشکان کشور تنها 4500 نفر بود حال‌آنکه اکنون هرساله در حدود 5500 پزشک فارغ‌التحصیل می‌شوند.

وی ادامه داد: به یاری خداوند مردم ما همچون برزیل در حال پیشرفت در زمینه‌های توسعه شهروندی هستند و در این زمینه از برخی ضعف‌ها و کاستی‌های فعلی دامن‌گیر جوامع غربی به دور هستند.

استاد دانشگاه برزیلی گفت: من علاوه بر تدریس در دانشگاه برزیلی به‌عنوان روزنامه‌نگار بین‌المللی در زمینه صلح بشر بین جوامع گوناگون نیز فعالیت داشتم.

وی خاطرنشان کرد: بررسی فرهنگ و ارتباط میان شیعیان و مطالعه روند زندگی مردمان شیعه از برنامه‌های موردتوجه بنده است، در این زمینه آمادگی داریم از دانش و تجربیات طرفین ایرانی و برزیلی در پیشبرد صلح بین‌المللی استفاده کنیم.

این استاد دانشگاه اعلام آمادگی کرد تا در قالب برگزاری سمپوزیوم با موضوعاتی چون صلح و توسعه امور بشریت با مشارکت شورای عالی انقلاب فرهنگی و دانشگاه‌های مطرح ایرانی اقدام کند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1022623

وب گردی

وب گردی