پیاز و سیر خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهد

پیاز و سیر عناصر کلیدی بسیاری از وعده های غذایی را در سراسر دنیا تشکیل می دهند و مطالعه ای جدید نشان داده که آنها خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهد.

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، محققان دانشگاه‌های بوفالو و پورتو ریکو به ارزیابی ارتباط بین مصرف سیر و پیاز و خطر ابتلا به سرطان سینه پرداخته‌اند. ارزیابی‌های آنها روی زنان پورتوریکویی نشان داده است که استفاده آنها از پیاز و سیر با کاهش خطر سرطان سینه همراه است. در واقع ارزیابی‌های آنها نشان داد که کسانی که این مواد غذایی را بیش از یک بار در روز مصرف می‌کنند در مقایسه با سایر زنان 67 درصد خطر ابتلا به سرطان در آنها کاهش یافته بود.

پیاز و سیر غنی از فلاونوئیدها و سایر ترکیبات ارگانوسولفار هستند. به طور ویژه، سیر حاوی ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین، دی آلیل سولفید و دی آلیل دی سولفید است و پیاز حاوی آلکیل سیستئین سولفوکسید است. این ترکیبات ویژگی‌های ضد سرطانی را در انسان و سایر جانوران نشان داده‌اند.

نتایج این مطالعه حاصل بررسی‌های انجام شده روی بیش از 800 زن بین سال‌های 2008 تا 2014 بوده که تاکنون (2019) تحت نظر بوده‌اند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1030326

وب گردی

وب گردی