به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، سعید طاهریقنادرئیس مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک استان خوزستانصبح امروز در مراسم اجرای طرح تولید محصولات سالم در دزفول اظهار کرد: تولید محصولات سالم یکی از ضروریات اجتنابناپذیر امنیت غذایی و سلامت جامعه محسوب میشود؛ بنابراین در این راستا این طرح با کشتهای کلم هویج و سیبزمینی و پیاز با مشارکت کشاورزان منطقه، اتحادیه زراعی و باغی، اتحادیه باغداران و شورای صنف کشاورزان شهرستان و با هماهنگی مدیریت جهاد کشاورزی استان و شهرستان دزفول اجرا میشود.
وی افزود: کشاورزان هدف در این طرح، علاوه بر مشاوره و نظارتهای فنی مستمر، آموزشهای مهارتی لازم را از نظر مبانی حاصلخیزی خاک و رژیمهای تغذیه، مبانی مبارزه با علفهای هرز و مبارزه با آفات و بیماریها را زیر نظر کارشناسان و اعضا هیئت علمی مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول فرا میگیرند.
رئیس مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک استان خوزستان عنوان کرد: بهمنظور اجرا شدن فازهای بعدی طرح توسعه تولید محصولات سالم کشاورزی از همه ارگانها و نهادهای ذیربط، کشاورزان سبزی و صیفیکار و باغداران منطقه دزفول دعوت به همکاری و مشارکت میشود.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول نیز با معرفی ظرفیتهای بالای کشاورزی این واحد دانشگاهی و اهمیت غذای سالم برای جامعه، گفت:مجوز فعالیتهای دانشبنیان مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک دانشگاه از سازمان مرکزی و با بودجه حدود ۱۰۰ میلیارد ریال از اردیبهشت ۱۳۹۸ اخذ و راهاندازی شد.
علی افروس در این باره افزود: همنظور توسعه و گسترش فرهنگ تولید و مصرف محصولات سالم، حمایت و مشارکت همه نهادها و سازمانها نظیر دانشگاه علوم پزشکی، مدیریت جهاد کشاورزی، شرکتهای تعاونی تولید کشاورزی و مشارکت همه عموم و کشاورزان نیازمند است.
انتهای پیام/