ارتقا دو عضو هیات علمی واحد یاسوج به مرتبه علمی دانشیاری

محسن رادی و صدیقه امیری دو عضو هیات علمی گروه مهندسی صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج از مرتبه علمی استادیاری به دانشیاری ارتقا یافتند.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از واحد یاسوج، محسن رادی و صدیقه امیری دارای مدرک دکتری در رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی بوده و سوابقی همچون مدیرگروه رشته مهندسی صنایع غذایی و مدیر مرکز رشد واحد یاسوج را در کارنامه خود دارند.

در حکم رئیس دانشگاه در راستای ارتقای مرتبه علمی محسن رادی و صدیقه امیری آمده است: امید است در مرتبه جدید نیز با تأییدات خدواند تبارک و تعالی، منشاء خدمات بهتر و ارزشمندی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دانشجویان عزیز بوده و در توسعه علم و دانش گام های مؤثرتری بردارید.

انتهای پیام /

کد خبر: 1042469

وب گردی

وب گردی