ماجرای گوشت‌های آلوده در آلمان چه بود؟/ ۲۵نفر جان خود را از دست دادند

چهارشنبه 29 آبان 1398 - 15:55
کد مطلب: 1043682
ماجرای گوشت‌های آلوده در آلمان

۳۷نفر از شهروندان آلمان با میانگین سنی ۷۴سال به باکتری لیستریا مبتلا شده‌اند که ۲۵ نفر آنها جانشان را از دست داده‌اند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، آلمان تحقیقات درباره مرگ 25 نفر که گفته می‌شود به‌دلیل ابتلا به عفونت "لیستریا" بر اثر مصرف گوشت آلوده جانشان را از دست داده‌اند، آغاز کرده‌ است.

پایگاه خبری "یورونیوز" در این مورد نوشت که بیش از یک ماه پیش، شرکت تولیدکننده گوشت «ویلکه والدیکر» و در پی شیوع مشکوک لیستریا مجبور به توقف تولیدات شد با این حال اکنون مقیاس این رسوایی گسترش یافته است.

دادستان عمومی آلمان تحقیق خواهد کرد که؛ آیا محصولات کالباس ویلکه با مرگ 25 نفر و بستری شدن 12 نفر به‌طور مستقیم ارتباط دارد یا خیر؛ دادستان می‌خواهد مشخص کند که؛ آیا این شرکت تولیدکننده گوشت را باید مقصر مرگ این افراد دانست؟

در تاریخ دوم اکتبر دفتر بازرسی دامپزشکی منطقه والدک ــ فرانکنبرگ در مرکز آلمان به‌دلیل شیوع لیستریا و ردیابی این بیماری در ارتباط با شرکت پیتزای سالامی و سوسیس پخته، دستور تعطیلی شرکت ویلکه والدیکر را صادر کرد.

تحقیقات مؤسسه «دابرت کوچ» ارتباط میان گوشت آلوده و مرگ دو فرد مسن را تأیید کرده است؛ در مجموع 37 نفر با میانگین سنی 74 سال به باکتری لیستریا مبتلا شده‌اند که 25 نفر آنها جانشان را از دست داده‌اند.

عفونت ناشی از لیستریا برای افراد سالم به‌راحتی قابل درمان است اما این باکتری برای افراد مسنی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، کشنده است.

رسوایی ناشی از گوشت آلوده تنها محدود به آلمان نیست و از آنجایی که محصولات ویلکه به 26 کشور جهان از جمله ژاپن، آمریکا، روسیه و همچنین کشورهای عضو اتحادیه اروپا صادر می‌شود، این رسوایی در جهان گسترده شده است.

انتهای پیام/

20 / 20

نظرات

1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.

ایسکاTV

اخبار پر بازدید

آخرین اخبار