اولین جشنواره تخصصی غذاهای دریایی، در واحد لاهیجان برگزار می گردد

با حضور علاقمندان به علوم شیلاتی، اولین جشنواره تخصصی غذاهای دریایی در دانشگاه آزاد واحد لاهیجان برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از لاهیجان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، با همکاری شهرداری چاف و چمخاله، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان، اداره کل شیلات استان گیلان و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گیلان، اولین جشنواره تخصصی غذاهای دریایی در مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان مستقر در چمخاله برگزار می شود.

سخنرانی علمی، کارگاه آشپزی با حضور سامان گلریز داور بین المللی آشپزی با اعطای گواهی معتبر، نمایشگاه محصولات غذایی دریایی و مسابقه آشپزی با جوایز از برنامه‌های جشنواره است.

جشنواره تخصصی غذاهای دریایی، روز پنجشنبه ۲۸ آذر ماه در مرکز تحقیقات علوم شیلاتی و فنون دریایی دکتر کیوان چمخاله واحد لاهیجان برگزار می‌شود که علاقمندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند با تلفن های 09114520933 و 01341229081تماس گیرند.

انتهای پیام /

کد خبر: 1045966

وب گردی

وب گردی