تحویل پروژه پلاسکو نیمه دوم سال 99

رئیس بنیاد مستضعفان گفت: قوه قضائیه در رسیدگی به پرونده های قضایی بنیاد، همکاری خوبی دارد و در روند رسیدگی به پرونده ها، تسریع شده است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان در اولین نشست خبری خود در بنیاد مستضعفان گفت: طی ۵ ماهی که در بنیاد مستضعفان مستقر شدم و از تجربیات و نظرات آقای سعیدی کیا و روسای قبلی استفاده کردم و تغییر و تحول در بنیاد اولاً طبیعی، منطقی، آرام و بدون هدر رفت انرژی است.

وی در خصوص گزارش ۹ ماهه بنیاد مستضعفان در سال جاری گفت: برنامه های ما طی این مدت کاملاً محقق شده و با تغییر مدیریت نه تنها درآمد کاهش پیدا نکرده بلکه بیشتر نیز شده است.

فتاح یادآور شد: فروش کل بنیاد مستضعفان در ۹ ماهه امسال ۲۶ هزار میلیارد تومان بوده که این مقدار بیشتر از برنامه های ماست که نشان می دهد در عرصه اقتصادی و تولید موفق عمل کرده ایم و از برنامه های خود جلوتر هستیم.

وی گفت: تا پایان سال، تولید و فروش ما از ۳۵ هزار میلیارد تومان فراتر خواهد رفت.

رئیس بنیاد مستضعفان در خصوص برگزاری مجمع سال ۹۷ گفت: سال گذشته سال سختی بود. خوشبختانه توانستیم در تلاطم شدید اقتصادی به برنامه های بنیاد مستضعفان عمل کنیم.

وی افزود: در حال ۱۷۴ هزار شرکت ثبت شده داریم که ۱۶۹ شرکت فعال هستند و از این تعداد ۳۶ شرکت ما زیان ده بودند که علت آن نیز نوسانات سال ۹۷ و تغییر نرخ ارز بود.

فتاح تصریح کرد: در سال جاری توانستیم از خیلی از مشکلات عبور کنیم به طوری که بسیاری از شرکت های زیان ده از این حالت خارج شده و به سود دهی رسیدند.

رئیس بنیاد مستضعفان افزود: در سال ۹۷ سود بنیاد مستضعفان ۵ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بوده که البته این مبلغ قبل از کسر مالیات بوده است و تاکنون ۶۷۰ میلیارد تومان مالیات پرداخت کردیم و فکر می کنم تا پایان سال به هزار میلیارد تومان هم برسد. این مالیات برای سال ۹۷ است و مالیات سال ۹۶ نیز تسویه شده است.

وی با اشاره به اینکه در بنیاد مستضعفان معافیت مالیاتی نداریم، گفت: در تمامی سنوات مالیات پرداخت شده و در بودجه آقای نوبخت برای سال آینده مالیات ما را هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان گذاشته اند که امیدواریم خیلی سهم ما را بالا نبرند. البته باید در عمل ببینیم به چه سودی دست می یابیم.

فتاح یاد آور شد: تا پایان سال آینده تمام پروژه های نیمه تمام در بنیاد به اتمام می رسد. بزرگترین پروژه ما که آزادراه است، بخش اول آن افتتاح و عبور و مرور آن در بهمن ماه آغاز می شود.

رئیس بنیاد مستضعفان گفت: پروژه پلاسکو نیمه دوم سال آینده تمام می شود و آن را تحویل خواهیم داد. همچنین پروژه های فولاد که در هرمزگان و بندرعباس در بندرعباس در حال تأسیس است با ۵ هزار میلیارد تومان سال آینده به اتمام می رسد.

وی با اشاره به اینکه در بنیاد پروژه های نیمه تمام مانده نداریم و اجباری نداریم پروژه ای را شروع کنیم که در آن بمانیم.

فتاح با اشاره به اینکه در بنیاد ۴۵ هزار کارمند داریم گفت : عقب ماندگی حقوق و تعدیل نیرو نداریم، به کارگیری جوانان در اولویت برنامه های ماست و قانون بازنشستگی را به طور کامل در پایان سال اجرایی می کنیم.

رئیس بنیاد مستضعفان از همکاری خوب قوه قضائیه با بنیاد مستضعفان خبر داد و گفت: با دستور حجت الاسلام رئیسی شعبه اختصاصی برای رسیدگی به مشکلات بنیاد مستضعفان ایجاد شده و در پرونده هایی که در گذشته مدتی روند رسیدگی به آنها طول می کشید، سرعت بالاتر رفته و مشکلات حل شده است.

رئیس بنیاد مستضعفان در خصوص دیدارش با رئیس مجلس گفت: با لاریجانی تاکنون دو بار جلسه برگزار کرده ایم و موضوعات مختلفی در این جلسه مطرح شده و اعلام کردیم که بنیاد مستضعفان آمادگی همکاری با دولت را دارد.

وی از رایزنی با ریاست جمهوری در خصوص بازگرداندن کاخ مرمر خبر داد و گفت: کاخ مرمر در حال حاضر محل برگزاری جلسات مجمع شده است و هماهنگی های لازم انجام شده تا این مجموعه در اختیار بنیاد قرار گیرد و در حال حاضر فرآیند نوسازی و بازسازی در آنجا انجام می شود و قصد داریم این مجموعه را به حالت اولیه برگردانده و یک موزه در شأن انقلاب در آن ایجاد کنیم.

فتاح افزود: این موزه تحت عنوان موزه هنر ایرانی نامگذاری خواهد شد و در دهه فجر افتتاح و برای بازدید علاقه مندان بازگشایی می شود. ضمن اینکه اشیای ارزشمندی که در جاهای دیگر وجود دارند به موزه منتقل خواهند شد.

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به اینکه این بنیاد توجه ویژه ای به موضوعات فرهنگی و موزه دارد، گفت: موزه رامسر نیز در همین راستا تا پایان سال راه اندازی می شود.

وی با تأکید بر اینکه بنیاد مستضعفان دو بال اقتصادی، حمایتی و محرومیت زدایی دارد، گفت: بنیاد علوی بال دوم ما در حوزه محرومیت زدایی است که تاکنون نیز توانسته اقدامات خوبی را انجام دهد. همچنین در حوزه محرومیت زدایی نیز قصد داریم ۱۲ منطقه را که مانند قلعه گنج شناسایی کرده ایم، این الگو را در آنجا پیاده کنیم.

فتاح با تأکید بر اینکه در بنیاد علوی از گروه های جهادی استفاده خواهیم کرد، گفت: هفته آینده اولین همایش با گروه های جهادی برگزار می شود و همچنین تاکنون بیش از ۱۰۰ مدرسه در مناطق مختلف ساخته ایم و چند بیمارستان نیز در دست ساخت داریم که به زودی عملیات ساخت آنها به اتمام و تحویل دولت و وزارت بهداشت می شوند.

وی گفت: ۱۰۰ خانه بهداشت نیز ساخته و تحویل داده شده است و از سوی دیگر ۱۴ هزار واحد مسکونی نیز بر اساس تفاهم با سازمان بهزیستی برای خانواده های دارای دو معلول و بیشتر ساخته و تا سال آینده در اختیار آنها قرار خواهد گرفت.

فتاح تصریح کرد: از قبادی دانا خواستیم که تعداد افراد معلول دیگری را که نیازمند مسکن هستند نیز به ما معرفی کنند و ما برای آنها خانه می سازیم که تاکنون ۴ هزار نفر دیگر نیز معرفی شده اند.

وی همچنین از تأمین سیمان مناطق زلزله زده از سوی بنیاد خبر داد و گفت: ۳۰۰ هزار تن سیمان زلزله کرمانشاه را تأمین کردیم و تمام سیمان منطقه میانه را نیز به صورت رایگان تأمین می کنیم.

به گفته فتاح، در اربعین امسال برای اولین بار از ما کمک خواسته شد و ما سه موکب دایر کردیم و توانستیم تمام آب مصرفی را در ایران تأمین کنیم و در مجموع ۲۰ درصد خدمات کل اربعین از سوی بنیاد مستضعفان تأمین شد.

رئیس بنیاد مستضعفان گفت: در حال حاضر ۳۱ شرکت در بورس داریم و ۱۰ شرکت نیز آماده رفتن به بورس هستند و از ۱۶۹ شرکت فعال که عنوان شد، برخی شرکت ها واگذار، برخی ادغام و سهام برخی نیز در بورس فروخته می شود.

وی با اشاره به اینکه برنامه پنجساله ما در حال آماده شدن است، گفت: تا پایان سال این برنامه را اعلام می کنیم و البته هیئت امنا نیز باید این برنامه را تصویب کنند.

فتاح از تقویت دامداری، کشاورزی و دامپروری در بحث امنیت غذایی خبر داد و گفت: تعهدات ما امسال بیش از گذشته از نظر تولید شیر، دام، مواد غذایی، لبنی و ... انجام می شود و با مسئولان نظام و وزارت کشاورزی کاملا هماهنگ هستیم.

وی در خصوص صادرات ۹ ماهه بنیاد مستضعفان نیز گفت: صادرات ما طی این مدت به ۵ هزار میلیارد تومان رسیده و حتما تا پایان سال این مبلغ اضافه می شود که نسبت به سال گذشته از رشد ۷۴ درصدی برخوردار بوده ایم.

فتاح گفت: بر اساس اعلام وزیر راه، ارزش سرمایه گذاری ما در آزادراه تهران-شمال ۳ هزار میلیارد تومان است که این پول باید به ما برگردد و این عوارض صرف محرومان می شود.

وی گفت: تعیین نرخ عوارض به عهده وزارت راه است و همکاری دولت در این خصوص خوب بوده و قرار شده ۴۰ درصد سرمایه گذاری از عوارض و ۶۰ درصد توسط ملک هایی که دولت به ما می دهد تأمین شود.

فتاح با اشاره به اینکه در سال گذشته ارز ۴۲۰۰ تومانی نگرفتیم، گفت: طبق ضوابط دولت عمل می کنیم و از این ارز سالانه استفاده نکرده و در حوزه ارز، سکه، طلا، بازرگانی و پتروشیمی ورود نکرده ایم.

وی گفت: اصلا جای نگرانی نیست و بنیاد با هیچ ارگان دیگری تداخل و یا رقابت ندارد و اگر جایی مسئولان احساس کنند که نباشیم، حتما خارج خواهیم شد.

مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1056507

وب گردی

وب گردی