سازندگی فرهنگی، باید از کلاس دانشگاه شروع شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تأکید بر اینکه کلاس های آموزشی باید مملو از پیام های تربیتی، فرهنگی و مذهبی باشد، گفت: اساتید برای دانشجویان و دانشجویان برای آحاد جامعه الگو هستند به همین علت باید سازندگی فرهنگی را از خودمان شروع کنیم.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، اسماعیل عبدالهی دبیر هیأت امناء و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد بوشهر در کارگاه تبیین شورای آراستگی این استان با بیان اینکه دانشگاه برای انجام رسالت ها و مأموریت های خود در حوزه های مختلف به حضور و فعالیت تمام ارکان نیازمند است، گفت: دانشگاه خانه ماست. باید امور به صورت مصداقی و متناسب با توانمندی افراد و علایق به استادان، کارکنان و دانشجویان محول شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با اشاره به اینکه کلاس های آموزشی در پیام های تربیتی، فرهنگی و مذهبی دچار خلأ هستند، عنوان کرد: به دلیل اینکه مدت زمان حضور فیزیکی دانشجویان در کلاس درس بیش از فضای دانشگاه است، می توان پیام های مختلف فرهنگی در کلاس ها به دانشجویان ارائه کرد.

عبدالهی با تأکید بر اینکه رفتار ما در دانشگاه بسیار تعیین کننده است، تشریح کرد: اساتید برای دانشجویان و دانشجویان برای آحاد جامعه الگو هستند به همین علت باید سازندگی فرهنگی را از خودمان شروع کنیم.

دبیر هیأت امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه می توان علت گمراهی جوانان را در 2 دلیل مهم جستجو کرد، افزود: اولین دلیل، عدم آگاهی خود جوان از عواقب و مخاطرات مسیر نادرست انتخاب شده اوست و دلیل دوم، عدم نظارت مستمر و هدایت و احساس مسئولیت در قبال آنهاست.

عبدالهی با اشاره به اینکه طبق آمارها، خودمراقبتی و اطلاع رسانی نقش مؤثری در کاهش آسیب های اجتماعی و حفظ شأن و منزلت شخصی و اجتماعی فرد و خانواده او دارد، توضیح داد: نباید نسبت به هنجارشکنی ها در جامعه بی تفاوت بود. با تذکر و امر به معروف و نهی از منکر مسائل می توان هم نسبت به شرایط عکس العمل های به موقع نشان داد و هم سبب کاهش ناهنجاری ها شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر ادامه داد: البته این تذکر باید با بهترین شکل و روش، صمیمی ترین صورت گفتاری، لحنی دلسوزانه با منطق علمی و به دور از هرگونه تحکم، توهین و تحقیر باشد.

عبدالهی با اشاره به اینکه اگر این فرهنگ در دانشگاه نهادینه شود همه خود را موظف می دانند تا با جریان این فرهنگ همراه و همگام شوند، خاطرنشان کرد: در ابتدا باید با بیان مسئله، طیف های مختلف را شناسایی کرد، تصمیم گرفت و متناسب با آن، مأموریت های ویژه برای افراد و گروه های خاص تعریف شود.

این مسئول با تأکید بر اینکه امر به معروف و نهی از منکر نیازمند شرایط رفتاری و عملی خاص است که باید مدنظر قرار گیرد، تصریح کرد: حفظ شخصیت افراد مهمترین مسئله است که باید به عنوان یک اصل به آن توجه کرد.

عبدالهی در پایان بر بهره گیری از ظرفیت استادان در گروه های تخصصی در کنار فعالان فرهنگی، ظرفیت تشکل های دانشجویی و محیط های دانشگاه در تهیه محتوای فرهنگی و معرفتی استفاده شود.

انتهای پیام /

کد خبر: 1057004

وب گردی

وب گردی