مدل پذیرش ما باید مجزا از سایر دانشگاه‌ها باشد!

هیئت رئیسه دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران تأکید کرد: با توجه به جایگاه و شأن دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مدل پذیرش در این دانشکده باید مجزا از سایر دانشگاه‌ها باشد

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهریار نفیسی از برگزاری جلسه مشترک هیات رئیسه دانشگاه و گروه‌های علوم پایه دانشکده با حضور هیئت رئیسه دانشکده پزشکی خبر داد و گفت: این جلسه یکشنبه ۲۹ دی‌‌ماه برگزار خواهد شد و اعضای هیئت رئیسه دانشکده و مدیران گروه‌های علوم پایه می‌توانند مطالب خود اعم از مشکلات، چالش‌ها و راهکارها را در این جلسه بیان کنند.

کاهش تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی و تأثیر سوء آن بر روند تولید علم در علوم پایه، کمبود امکانات و تجهیزات در گروه‌های علوم پایه، ساماندهی کانکس‌ها و فضای مربوط به استراحت دانشجویان و... از جمله مواردی بود که مقرر شد اعضای هیئت رئیسه درباره آن در جلسه مشترک با هیئت رئیسه دانشگاه صحبت کنند.

همچنین در این نشست اعضای هیئت رئیسه بر بازنگری و تغییر در نوع پذیرش دانشجو در تمام مقاطع به‌ویژه دوره‌های تخصصی و فوق تخصصی تأکید و تصریح کردند که با توجه به جایگاه و شأن دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مدل پذیرش در این دانشکده باید مجزا از سایر دانشگاه‌ها باشد. مقرر شد مدل پیشنهادی دانشکده پزشکی به وزارت بهداشت ارسال شود.

در ادامه نشست هیات رئیسه دانشکده پزشکی رضایی دبیر دومین جشن «قدر استاد»، با اشاره به بررسی زمان‌بندی‌های پیشنهادی برگزاری دومین جشن قدر استاد گفت: این مراسم صبح پنجشنبه چهارم اردیبهشت‌ماه ۹۹ در تالار ابن سینای دانشکده پزشکی برگزار خواهد شد.

همچنین در این نشست هیئت رئیسه جواد توکلی معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده پزشکی درباره هدایای روز استاد گفت: امسال نیز مانند سال‌های گذشته باید هدیه‌ای حاوی ابلاغ پیام تبریک برای یادبود و بزرگداشت مقام استاد متناسب با بودجه دانشکده تهیه شود.

هر یک از اعضای هیئت رئیسه پیشنهادهای خود را در این مورد بیان کردند و قرار شد تصمیم‌گیری نهایی در این مورد در کارگروه فرهنگی دانشکده صورت پذیرد.

در ادامه ایرج کاشانی معاون آموزش تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی، ضمن انتقاد از آموزش ضمن خدمت و ارائه مدرک معادل کارشناسی ارشد به شرکت‌کنندگان این دوره گفت: اخیراً آموزشی تحت عنوان ضمن خدمت به صورت رشته به رشته در حال گسترش است که کارکنان دانشکده در قالب شرکت در این دوره، مدرک معادل کارشناسی ارشد دریافت می‌کنند و کوریکولوم مطابق با دوره کارشناسی ارشد برای این دوره‌ها اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه افرادی که وارد این دوره می‌شوند، در هیچ آزمون و کنکوری شرکت نکرده‌اند، گفت: این نوع پذیرش و برگزاری این دوره موجب بی‌انگیزه شدن دانشجویان می‌شود؛ چراکه فرصت شغلی و رقابت شغلی، دانشجویان را تهدید می‌کند.

کاشانی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران تنها دانشگاهی در کشور است که این دوره را به این صورت و با اعطای مدرک، برگزار می‌کند.

معاون آموزش تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی خاطرنشان کرد: استادان مدرس این دوره‌ها به صورت خاص انتخاب شده‌اند؛ به نحوی که از میان استادان بازنشسته هستند یا صرفاً تعداد محدودی از استادان که فعالیت چندانی در گروه ندارند، از مدرسان این دوره هستند که این موضوع نیز عاملی برای کاهش انگیزه میان استادان شده است.

کاشانی با انتقاد از مدل برگزاری این دوره‌ها، خواستار نظارت و ایجاد سازوکار قانونی برای این دوره‌ها شد و گفت: دوره آموزش ضمن خدمت باید به‌صورت دوره توانمندسازی برای کارکنان باشد و مدرکی اعطا نشود.

احمدرضا دهپور استاد گروه فارماکولوژی و عضو مشاور هیئت رئیسه خواستار بازنگری و تغییر در نحوه پذیرش دانشجویان در مقطع تحصیلات تکمیلی شد و گفت: اخیراً افرادی در مقاطع تحصیلات تکمیلی پذیرفته می‌شوند که مدرک قبلی آنها هیچ‌گونه سنخیتی با علوم پایه پزشکی ندارد.

امینیان عضو مشاور هیات رئیسه و رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل نیز توضیحی درباره بازنگری مدل پذیرش دانشجوی پزشکی بین‌الملل ارائه کرد و گفت: پس از اجرای تغییرات ۱۹ نفر در بهمن ۹۷ و ۲۱ نفر در ورودی مهر ۹۸ وارد دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل شدند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1058074

وب گردی

وب گردی