مجمع تشخیص مصلحت نظام و دولت با مردم صادق باشند

723 کانون استادی دانشگاه‌های سراسر کشور خطاب به مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام کردند: در پاسخ به درخواست ملّت و در واکنش به ترور مقام رسمی کشور، صدای رفراندوم ملّی پسا تشییع را شنیده و صریحاً در جلسه‌ای فوق‌‏العاده به پنهان کاری یا رودربایستی بین مجمع و دولت خاتمه دهید.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، 723 کانون استادی دانشگاه‌های سراسر کشور درباره مذاکره با آمریکا نامه‌ای خطاب به اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشتند.

در بخش ابتدایی این نامه آمده است: با توجه در دوره مذاکرات برجامی برخی از مسئولان کشور با خوشبینی به نتیجه مذاکرات، به روابط عادی با اروپا و آمریکا امیدوار بودند، تلاش برای تحمیل بسیاری از تعهدات بین المللی نیز همراه با این موج، به جمهوری اسلامی ایران قوّت گرفت که متاسفانه بعضی از آنها بدون در نظر گرفتن عواقب آن متون اسناد حتی در مجلس شورای اسلامی نیز به تصویب رسید.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو بر اساس یک تصمیم ملّی نبوده بلکه پروژه‌ای آمریکایی-اروپایی بوده است؛ زیرا پیش‏تر قانون مبارزه با تأمین مالی تروریسم در 13/11/94 در مجلس شورای اسلامی تصویب شده و ملّت ایران از نظر حقوقی بی‌نیاز از پیوستن به کنوانسیون جدید بود ولی کشورهای اروپایی این اقدام را کافی ندانستند و در مذاکرات با رئیس جمهور و وزیر امور خارجه، اقدامات خود برای حفظ برجام از پیش شکست خورده را مشروط به پیوستن ایران به این کنوانسیون کردند.

در نامه 723 کانون استادی دانشگاه‌ها عنوان شده است: علاوه بر کلاهبرداری برجامی از دولت های یازدهم و دوازدهم؛ تعریف ایدئولوژیک، فلسفی و سیاسی خود از تروریسم را نیز بر ایران بزرگ و متمدن تحمیل کنند که متأسفانه مجلس ناکارآمد و به خصوص مدیریت آن که باید عصارگی فضایل فرهنگی و سیاسی جمهوری اسلامی‏ایران را نمایندگی می‏کردند؛ این تحمیل ننگین و ضد ایرانی را پذیرفتند که البته این روند با اصول 2-5-152-153 قانون اساسی مغایرت دارد.

استادان بسیجی بیان کردند: پس از برجام، دولت ایران خوشبینانه به همه تعهدات خود عمل کرد ولی طرف‏های اروپایی و آمریکایی نه تنها حاضر نشدند به تعهدات خویش عمل نمایند بلکه پس از مدتی دولت قانون شکن و جنایت پیشة آمریکا با خروج یک جانبه از برنامه جامع مشترک، تحریم‌های جدیدی را نیز علیه ایران ایجاد کرد وضعی که برخی از مسئولان کشور آن را جنگ اقتصادی یا تروریسم اقتصادی نامیدند؛ متعاقباً تهدیدات و حتی توهین به ساحت جمهوری اسالامی ایران و برخی نهادها و مسئولاننیز آغاز شد به گونه‌ای که در اقدامی غیر دیپلماتیک و غیر حقوقی و غیر رایج، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که یک نهاد رسمی در ایران می باشد را به عنوان نهادی تروریستی معرفی کردند.

در بخش دیگری از این نامه آمده است: برخی مسئولان ایران هنوز در موج تصنعی و هیجانی برجامی به سر می‏برده و فکر می‏‌کردند همچنان به شکلی یک جانبه باید بر تعهدات فرامّلی خود بیفزاییم تا بهانه‌ای به اروپا و آمریکای ظالم ندهیم! آمریکا با کمال جسارت پاسخ دیپلماسی سازشِ وزارت خارجه ایران یعنی (به رسمیت شناختن سیاست بهانه جویی های بی پایان) کشورهای غربی برای سلطه بر کشورهای به اصطلاح جهان سوم را داد.

در بخش دیگری از این نامه آمده است: اکنون جنبش استادی ایران به دنبال حماسه و خلق رفراندوم عظیم و تاریخی ایرانیان برای آری به خط مقاومت و کرامت ملّت که پس از شهادت فرماندة وطن در قیام عمومی 16دی ماه تهران و رستاخیز انسانی اقصی نقاط ایران شکل گرفت، از رئیس، دبیر و اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام مصرّانه مطالبه می‌کند که در پاسخ به درخواست ده‌ها میلیونی ملّت و در واکنش به ترور مقام رسمی کشور از سوی ائتلاف آمریکایی-اروپایی، صدای رفراندوم ملّی پسا تشییع را شنیده و صریحاً در جلسه‌ای فوق‌‏العاده به پنهان کاری و یا رودربایستی مابین مجمع و دولت خاتمه داده و با اظهار نة قاطع، پذیرش ننگی مجدد بر سیمای ملّتی کهن را باطل کنید.

در بخش پایانی این نامه آمده است: چنانچه احدی از اعضای محترم مجمع در اینباره ابهام داشته باشند می‏‌توانند به نامة علمی-حقوقی استادان حقوق، علوم سیاسی و دیپلمات‌های جمهوری اسلامی ایران به شورای نگهبان قانون اساسی به تاریخ 28 مهر 1397 مراجعه کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1058918

وب گردی

وب گردی