صنعت زالو فناور می‌شود

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به برنامه‌های انجام گرفته در حوزه درمان با کمک زالو در این ستاد گفت: برای حذف درمان‌های غیر علمی در حوزه سلامت زالو درمانی، باید هماهنگی بین دستگاهی بیشتری انجام گیرد.  

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، محمدحسن عصاره دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در نشست مشترک ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی و نمایندگان برخی مراکز اجرایی و علمی با محوریت تکثیر و فرآوری اصولی و منطبق با استانداردهای تایید شده بهداشتی در حوزه صنعت پرورش زالو گفت: با توجه به تحقیقات صورت گرفته علمی و آکادمیک، مباحث درمانی مرتبط با زالو نه تنها در ایران بلکه در دیگر کشورها نیز مورد توجه روز افزون قرار دارد.

به گفته عصاره، بر خلاف بسیاری از روش‌های دیگر در حوزه درمان، با توجه به تماس این موجود (زالو) با خون انسان، تمامی فرایندهای درمان با کمک زالو اعم از تولید، تکثیر و مباحث مرتبط با نظارت بر روند درمانی باید با حساسیت و دقت بالا مورد واکاوی و بازبینی قرار گیرد.

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به برنامه‌های انجام گرفته در حوزه درمان با کمک زالو در این ستاد، گفت: برای حذف درمان‌های غیر علمی در حوزه سلامت زالو درمانی، باید هماهنگی بین دستگاهی بیشتری انجام گیرد.

عصاره، ضمن تقدیر از اقدامات انجام گرفته برای توسعه آبزیان( ماهی، میگو،....) به صورت اعم و گسترش پرورش زالو به صورت اخص، بیان داشت: در زمان پیروزی انقلاب اسلامی، کل تولید کشور در زمینه پرورش آبزیان، عددی در حدود 30 هزار تن بوده است، این در حالی است که این رقم در سال جاری، بالغ بر 1 میلیون و دویست هزار تن رسیده است.

در این نشست، توسعه حضور شرکت‌های دانش بنیان و خلاق در اکوسیستم پرورش زالو و فرآورده‌های درمانی مرتبط با آن، مورد بررسی قرار گرفت و بر حمایت ستاد برای رفع موانع حضور فعال شرکت‌ها در این عرصه تاکید شد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1059387

وب گردی

وب گردی