روند صنعتی سازی آشپزخانه های دانشگاه در سال ۹۹ تکمیل می‌شود

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: رویکرد صندوق برای سال آینده در ارتباط با آشپزخانه های دانشگاه ها تکمیل روند صنعتی سازی آشپزخانه ها است.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، ناصر مطیعی درباره وضعیت آشپزخانه های دانشگاهها و روند صنعتی سازی آنها گفت: امسال براساس مصوبه هیات امنای صندوق رفاه دانشجویان، اقدامات جدی درجهت ارتقاء آشپزخانه‌ها صورت گرفت و بسیاری از دانشگاه ها با همت خود و کمک صندوق، آشپزخانه های خود را از سنتی به صنعتی تبدیل کردند.

وی ادامه داد: خیلی از سلف سرویس های دانشگاهی بازسازی و تجهیزات آن به روز شد و درجهت تنوع و ارتقای کیفیت غذای دانشجو گام های جدی و موثری برداشته شد.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: در سال ۹۹ در حوزه‌ آشپزخانه های دانشگاه ها، رویکرد صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم رویکرد تکمیل روند صنعتی سازی آشپزخانهها است.

وی ادامه داد :صنعتی سازی آشپزخانه ها پیامدهای مثبت خوبی دارد و هزینه مصرف انرژی را کم می کند، در مصرف آب، روغن و دیگر مواد مورد نیاز صرفه جویی شده و ضریب سلامت و بهداشت را برای دانشجویان افزایش می‌دهد.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1061605