پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره تعویق بازگشت دانشجویان

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: پیشنهاد دانشگاه، تعویق بازگشت دانشجویان به دانشگاه تا عید فطر بود که به وزارت بهداشت اعلام شده و منتظر پاسخ وزارت بهداشت در این خصوص هستیم.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حالی که شیوع ویروس کرونا مدارس و دانشگاه های کشور را به مرز تعطیلی رسانده است دانشگاه علوم پزشکی تهران تمام تلاش خود را برای استمرار فعالیت‌های آموزشی انجام داده و از این چالش تحمیلی به عنوان فرصتی برای توسعه استفاده از تکنولوژی نوین در حوزه آموزش و ارتقای کیفیت آموزش استفاده کرده است.

از اواخر بهمن ماه سال جاری که احتمال شیوع ویروس کرونا و تعطیلی کلاس‌های درسی قوت گرفت، معاونت آموزشی با همکاری سایر مسئولین آموزش دانشگاه در تمامی سطوح فرایندهای آموزشی سناریوهای مختلف را مدنظر قرار داد و دانشگاه را برای شرایط بحرانی آماده نمود به نحوی که لطمه به فرایندهای آموزشی به حداقل تقلیل یابد.

امیرعلی سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران به کارهای ضروری انجام شده در این زمینه اشاره کرد و گفت: تدوین دستورالعمل ها و مقررات مربوط به کلاس های غیر حضوری یکی از مهمترین و ضروری ترین کارهایی که لازم بود برای وحدت رویه در امر آموزش دانشکده های مختلف انجام شد.

وی افزود: برای این مهم از جمله روش های تضمین کیفیت آموزش مجازی، توانمندسازی اساتید در زمینه آموزش مجازی، و تشکیل هسته های اجرایی برای پشتیبانی تولید محتوا تشیکل شد و نظرات گروه های آموزشی برای برگزاری هر چه بهتر کلاس های مجازی در سطح دانشگاه نیز جمع آوری شد. همچنین گروه تخصصی برای بررسی شیوه های ارزیابی دانشجویان در آموزش های مجازی نیز تشکیل و منجر به تدوین و ابلاغ آیین نامه های لازم در این زمینه شد.

سهراب پور با تاکید بر اینکه تمامی دستور العمل های داخلی دانشگاه در چارچوب هماهنگی های لازم با معاونین آموزشی سایر دانشگاه ها و دبیران کلان مناطق آموزشی است ادامه داد: تا پیش از پایان فروردین تمام دستورالعمل ها و آئین نامه های لازم را برای دانشکده ها ابلاغ کردیم.

وی با تاکید بر کیفیت آموزش گفت: برای هرچه بهتر برگزار شدن کلاس ها قدم بعدی فعال کردن ارزشیابی کلاس های غیر حضوری بود که قرار است در دو مسیر انجام شود: یکی نظرسنجی از دانشجویان به عنوان ذینفعان اصلی آموزش های مجازی و رصد و دیگری پایش شکل، کمیت و کیفیت فعالیت های اساتید در کلاسی های غیر حضوری با بهره گیری از امکانات نرم افزاری و سامانه که در این زمینه مسئولیت دانشکده ها و گروه های آموزشی مشخص و اختیارات لازم به آنها داده شده است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: با توجه به این که آمدن دانشجویان از شهرهای دیگر به تهران، اسکان آن ها در خوابگاه و رفت و آمد ایشان در طول روز، تجمع در کلاس ها، آزمایشگاه، سلف و کتابخانه می تواند بالقوه تشدید کننده انتشار ویروس در سطح جامعه باشد، پیشنهاد دانشگاه، تعویق بازگشت دانشجویان به دانشگاه تا عید فطر بود که به وزارت بهداشت اعلام شده و منتظر پاسخ وزارت بهداشت در این خصوص هستیم.

وی با اشاره به شرایط اپیدمی کرونا در کنار تهدید و چالشی که برای کشور ایجاد کرده است افزود: فرصت پیش آمده یک مانور بزرگ برای دانشگاه بود و علاوه بر سایر زمینه ها یک فرصت بی بدیل برای توسعه آموزش مجازی و رفع کاستی ها در این زمینه بود.

سهراب پور با تشکر از معاونت آموزشی وزارت بهداشت مبنی بر پاسخ مثبت به تفویض اختیار در برخی امور به دانشگاه ها گفت: ما برای مدیریت این چالش، با اطمینان خاطر و با تکیه بر تمام ظرفیت دانشگاه از فرصت پیش آمده استفاده خواهیم کرد و انشاءالله قدم های موثر و بلندی را در راه تعالی آموزش علوم پزشکی بر خواهیم داشت.

وی به استفاده از نوآوری و شیوه های خلاقانه در آموزش مجازی اشاره کرد و گفت: ضمن استفاده از زیر ساخت های موجود قبلی مانند سامانه نوید به دنبال راهکارهای جدید آموزش مجازی و استفاده حداکثری از نرم افزارهای مختلف با رعایت چارچوب های اعلام شده از سوی وزرات بهداشت هستیم.

سهراب پور تاکید کرد: به عنوان دانشگاه برتر در حوزه علوم پزشکی کشور بر خود فرض می دانیم که بالاترین استانداردهای آموزش غیر حضوری را با مطالعه دانشگاه های برتر جهان و استفاده از ظرفیت های فراوان دانشگاه ارائه دهیم و در این مسیر تجربیات تازه کسب کنیم؛ با توجه به اینکه دنیا به سمت آموزش مجازی در حال حرکت است این دوران را فرصتی بینظیر برای قوی کردن خود در این زمینه می دانیم و امیدواریم در آینده نزدیک با کسب توانمندی هرچه بیشتر در زمینه آموزش مجازی در مسیرهای جدید و موثر قدم بگذاریم و آن را هرچه بیشتر توسعه دهیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1067052

وب گردی

وب گردی