وزیر کشور: رکود جهانی بر اقتصاد کشورمان هم تاثیر خواهد گذاشت

وزیر کشور با اشاره به ایده جهش تولید مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری، گفت: بایستی نهایت تلاشمان را به کار بگیریم که آثار و پیامدهای منفی رکود جهانی را بر اقتصادمان کمتر کنیم.

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر در حاشیه نشست ستادهای مدیریت کرونا و اقتصاد مقاومتی که عصر روز شنبه ششم اردیبهشت ماه در محل وزارت کشور و در قالب ارتباط ویدئو کنفرانس با استان ها برگزار شد؛ با بیان اینکه در جلسه امروز سیاست های جدید جهش تولید را برای استان ها در ذیل سیاست های کلان دولت ابلاغ کردیم؛ گفت: در سال جدید در امتداد سال ۹۸ که با مساله تحریم فروش نفت و انتقال منابع و تامین کالا از خارج مواجه بودیم با دو موضوع و چالش جدید کرونا و رکود جهانی نیز مواجه هستیم.

وی در ادامه افزود: مساله رکود جهانی بسیار جدی است و آثارش را در کاهش بی سابقه فروش نفت و کاهش تبادلات و تجارت جهانی می بینیم و این مساله بر اقتصاد کشورمان هم خواسته و ناخواسته تاثیر خواهد گذاشت. برای همین بایستی نهایت تلاش مان را به کار بگیریم که آثار و پیامدهای منفی این رکود جهانی را بر اقتصاد مان کمتر کنیم.

وزیر کشور با اشاره به ایده جهش تولید مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری نیز گفت: برنامه دولت عملیاتی کردن ایده رهبری است؛ اقتضای این راهبرد، پای کار آوردن منابع و ظرفیت های اقتصاد داخلی است. در این راستا بازار سرمایه در کشور فعال شده و از سوی دیگر واگذاری ها نیز با هدف تامین منابع بیشتر برای دولت سامان یافته است.

رحمانی فضلی با اشاره به نقش بخش خصوصی و مردم در فعال شدن اقتصاد کشور گفت: وزارت صمت، وزارت جهاد کشاورزی و استانداری ها باید تلاش کنند نحوه مشارکت واقعی مردم را هم در حوزه تامین منابع و هم سرمایه گذاری فراهم کنند. این جزء دستوراتی است که دولت داده و با هماهنگی استان ها پیگیر اجرای آن هستیم.

وی همچنین به تلاش برای افزایش بهره وری اشاره کرد و گفت: در حال حاضر شرایط محدودی برای منابع و سرمایه گذاری داریم و برای خروج از این وضعیت یکی از بهترین راه ها افزایش بهره وری است. در این راستا اولین اولویت دولت، حفظ و صیانت از شرایط موجود تولید است. بحث دوم فعال کردن واحدهای تولیدی است که در شرایط کرونا دچار رکود شده اند و تلاش دولت بر فعال کردن این واحد ها و بازگشت کارگران این حوزه است.

وزیر کشور به مساله سرمایه گذاری های جدید در کشور اشاره و گفت: با توجه به مساله بیکاری و اشتغال، تمرکز بر واحدهای تولیدی اشتغال زا و کوچک است که سریع به فعالیت ونتیجه برسد.

​ وی همچنین از برنامه دولت برای تمام کردن همه طرح های نیمه فعال در کشور خبر داد و گفت: همه باید تلاش کنیم که در سال جدید با محور قرار دادن مردم، اقتصاد داخلی کشورمان را که متاثر از شرایط رکود اقتصاد جهانی است با فعال کردن ظرفیت های داخلی به سمت و سوی هدفدار و تولید محور حرکت دهیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1067197

وب گردی

وب گردی