بهره‌برداری از 150 هکتار اراضی کشاورزی و تحقیقاتی در راستای تقویت اقتصاد دانش‌بنیان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول گفت: ۱۴۶ تُن گندم و ۴۹ تن کلزا با نظارت اعضای هیئت علمی و مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک از اراضی کشاورزی و تحقیقاتی این دانشگاه برداشت شد.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از دزفول، علی افروس از برداشت بالغ بر ۴۹ تن کلزا و ۱۴۶ تن گندم از اراضی تحقیقاتی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول خبر داد و اظهار کرد: با وجود ظرفیت قوی در زمینه کشاورزی، مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک و زمین‌های مستعد، این واحد دانشگاهی به کشت گندم و کلزا در ۶۱ هکتار از این اراضی اقدام کرده است.

وی افزود: مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک واحد دزفول علاوه بر خدمات مشاوره‌ای، کلینیکی و آزمایشگاهی آب، خاک و گیاه با دراختیارداشتن حدود ۱۵۰ هکتار زمین کشاورزی چم دولتی، کرخه و سنجر برای انجام فعالیت‌های دانش‌بنیان و نیل به اهداف درآمدزایی غیرشهریه‌ای به کشت بخش آبی این اراضی اقدام کرده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول گفت: سال زراعی جاری با کشت ۲۰ هکتار کلزا و ۴۱ هکتار گندم آبی در دو منطقه کرخه و چم دولتی بالغ بر ۴۹ تن کلزا و ۱۴۶ تن گندم برداشت کرده‌ایم و علاوه بر آن کشت‌هایی از قبیل ذرت تابستانه، یونجه و سبزیجات نیز در این اراضی کشت می‌شود.

افروس سیاست حمایت از طرح‌های دانش‌بنیان، تولید ثروت و کاهش اتکا به درآمد شهریه دانشجویی را یادآور شد و به آنا گفت: مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک واحد دزفول در راستای رسالت علمی خود به تولید محصولات سالم در اراضی تحقیقاتی دانشگاه و زمین‌های منطقه اقدام کرده است.

وی با توجه به تولید محصولات سالم افزود: نخستین اقدام مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک واحد دزفول تهیه و بومی‌سازی دستورالعمل تولید محصولات سالم بوده است که این مهم با همکاری و همفکری کارگروه‌های تخصصی تولید محصولات سالم مرکز انجام گرفته و کشت در اراضی موردنظر بر اساس پروتکل‌های از قبل تعیین‌شده و با نظارت مستمر اعضای هیئت علمی فعال مرکز تحقیقات انجام می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1070360

وب گردی

وب گردی