اعطای رتبه علمی پژوهشی به مجله مرکز تحقیقات فناوری پروتئین

رئیس مرکز تحقیقات فناوری پروتئین دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از اعطای رتبه علمی پژوهشی به مجله Trends in Peptide and Protein این مرکز خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز) ، رضا ابوفاضلی، رئیس مرکز تحقیقات فن‌آوری پروتئین ضمن اعلام این خبر گفت: این مجله موفق به کسب رتبه علمی پژوهشی از کمیسیون نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شد.

به گفته وی مجله Trends in Peptide and Protein مرکز تحقیقات فن‌آوری پروتئین دانشگاه با تمرکز بر چاپ تمامی مقالات مرتبط با حوزه‌های مختلف تحقیقاتی بر روی پپتیدها و پروتئین‌ها،  به صورت آنلاین منتشر می‌شود.  زمان داوری و چاپ مقالات در این نشریه حدود چهار تا شش هفته است و مقالات بدون هیچ‌ هزینه‌ای و به صورت رایگان منتشر می‌شوند.

اساتید، اعضای هیئت علمی و محققان علاقمند میتوانند مقالات خود در زمینه‌های مرتبط را برای انتشار به پایگاه الکترونیکی این مجله به نشانی https://journals.sbmu.ac.ir/protein ارسال کنند.

 انتهای پیام/

کد خبر: 1074419

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =