قرنطینه عامل حفظ و پایداری صادرات محصولات کشاورزی

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور، قرنطینه را اصل نخست برای حفظ و پایداری صادرات محصولات کشاورزی عنوان کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز) و به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، کیخسرو چنگلوایی در نشست هم‌اندیشی برای حل مسائل قرنطینه صادرات و واردات در استان گیلان، گفت: حوزه حفظ نباتات بسیار مهم است و با قرنطینه می‌توان از ورود و خروج آفات جلوگیری کرد.

وی توفیقات در صادرات را گره خورده به قرنطینه و حفظ نباتات دانست و اظهار داشت: قرنطینه انسانی ساده‌تر از قرنطینه گیاهی است چراکه قرنطینه نباتی دائمی و بسیار حساس است.

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور، اولین اشتباه را آخرین اشتباه در بخش قرنطینه بیان و خاطرنشان کرد: با حجم صادراتی که در کشور برای محصولات کشاورزی داریم، باید در بخش قرنطینه که به شدت برای ما مهم است، دقت را افزایش دهیم.

به گفته وی، ارزیابی در دنیا دیگر فقط هنگام تحویل نیست، بلکه تمام پروسه کاشت، داشت و برداشت مورد توجه قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1086553

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =