امسال ۱۴ هزار و ۷۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش می‌شود

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: امسال ۱۴ هزار و ۷۰۰ کلاس درس در قالب حدود ۲ هزار و ۵۰۰ فضای آموزشی و بیش از ۲ میلیون متر مربع فضا تحویل آموزش و پرورش می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران(ایسکانیوز)، مهرالله رخشانی‌مهر بیان کرد: در حال حاضر ۴۰ هزار کلاس درس در حال ساخت است که تا پایان سال عملیات عمرانی  ۱۴ هزار و ۷۰۰ کلاس به اتمام می رسد.

وی اضافه کرد: از مجموع ۴۰ هزار کلاس، ۲۶ هزار کلاس درس از محل اعتبارات دولتی و ۱۴ هزار کلاس از محل کمک خیرین مدرسه‌ساز به بهره‌برداری می‌رسد.

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه استانهای سیستان و بلوچستان، خوزستان و خراسان رضوی پیشرو در امر مدرسه سازی هستند، بیان کرد: آذربایجان غربی تحرک خوبی در جذب منابع خیرین داشته است و با اقداماتی که در دست انجام است افزایش سرانه مدرسه سازی در این استان مقدور می شود.

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: در زمینه استاندارد سازی سیستم گرمایشی نیز در سال ۱۳۹۶حدود ۱۸۰ هزار کلاس درس نیازمند استاندارد سازی بود که امروز این تعداد به ۴۷ هزار کلاس درس تقلیل یافته است.

وی با بیان اینکه پرونده سیستم های گرمایشی غیر استاندارد به زودی در آذربایجان‌غربی بسته می شود، گفت: با قرار دادهای مطلوب بسته شده از محل منابع بند«ه» تبصره یک و محل منابع خود سازمان و با اعتبارات مطلوب سال آینده فعالیت‌های خوبی در این زمینه انجام خواهد شد.

رخشانی مهر ادامه داد: سهم استاندارد سازی سیستم‌های گرمایشی مدارساز ۲۰ درصد به ۵۰ درصد ارتقا یافته است و این موضوع نویدی بر تحول در ایمن سازی مدارس است.

وی با بیان اینکه قراردادهای مطلوبی در زمینه استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس منعقد شده، ادامه داد: ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال (۶۴۰ میلیارد تومان)  شرکت بهینه سازی مصرف سوخت و  ۴۰۰ میلیارد تومان از محل منابع شرکت نفت اعتبار به این بخش تخصیص یافته که این تخصیص ها توام با پیشرفت پروژه ها بوده است.

معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: با توجه به اینکه در شرایط فعلی، کار ساخت و احداث پروژه‌های آموزشی در سراسر کشور در حال انجام است، نشان‌دهنده کار و تلاش جهادی در مجموعه نوسازی مدارس است.

گفتنی است ۳۰ درصد فضاهای آموزش و پرورش کشور فرسوده است و تخریب و بازسازی آن‌ها در دستور کار سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس قرار دارد. ۱۸ درصد این اماکن آموزشی نیازمند مقاوم سازی است و ۱۲ درصد نیز باید به‌طور کامل تخریب شده و بنای مستحکمی جایگزین آن شود. آذربایجان غربی در حال حال حاضر نیازمند پنج هزار کلاس درس است و ۳۰ درصد مدارس این استان تخریبی و غیر ایمن هستند. ۶۲۲ هزار دانش آموز در مدارس این استان تحصیل می کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1087471

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =