بی توجهی دولت و مجلس به مشکلات معلولان

رئیس هیئت مدیره انجمن عالی مراکز توانبخشی غیر دولتی معلولان گفت:با وجود مکاتبات صورت گرفته با نمایندگان مجلس مبنی بر حل معضل یارانه پرداختی به مراکزتوانبخشی تاکنون هیچ اقدامی انجام نشده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)؛ مجید بهروزی نیا در گفتگویی گفت: در تبصره یک ماده ۷ قانون حمایت از افراد دارای معلولیت به روشنی تاکید شده که کمک هزینه توانبخشی و نگهداری از افراد دارای معلولیت در مراکز توانبخشی باید متناسب با نرخ تورم سالانه و معادل هزینه تمام شده باشد.

وی افزود: متأسفانه اکنون شاهد این اتفاق نیستیم و این مراکز توانبخشی هستند که در این شرایط متضرر می‌شوند.

رئیس هیئت مدیره انجمن عالی مراکز توانبخشی غیر دولتی معلولین با اشاره به درخواست‌های مطرح شده از نمایندگان مجلس به منظور اصلاح اعتبار اجرای تبصره یک ماده ۷ قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت اظهار داشت: درخواست‌هایی را از اعضای کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی، رئیس مجلس و سایر نمایندگان داشتیم و تاکنون مکاتبات زیادی نیز با این افراد صورت گرفته است اما متأسفانه نمایندگان مجلس هیچ توجهی به مشکلات جامعه معلولان کشور ندارند.

بهروزی نیا تاکید کرد: بی توجهی نمایندگان مجلس باعث ناامید شدن قشر معلول و سالمند به حل معضلات خود از سوی مجلس یازدهم شده و این قشر به مجلس بی اعتماد شده‌اند.

وی با انتقاد از عملکرد سازمان برنامه و بودجه در راستای اجرای تبصره یک ماده ۷ قانون حمایت از افراد دارای معلولیت خاطرنشان کرد: سازمان برنامه و بودجه نیز هیچ کار کارشناسی شده‌ای در رابطه با اجرای تبصره یک ماده ۷ قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت انجام نداد و تمام امید ما برای حل معضلات مراکز توانبخشی به نمایندگان مجلس بود که متأسفانه در مجلس نیز کاری برای حل مشکلات قشر معلول و سالمند انجام نشد.

رئیس هیئت مدیره انجمن عالی مراکز توانبخشی غیر دولتی معلولین در خصوص میزان رشد یارانه مراکز توانبخشی غیر دولتی معلولین و سالمندان طی سال‌های گذشته تصریح کرد: یارانه مراکز توانبخشی طی سال‌های گذشته رشد بسیار اندکی داشته و در حال حاضر یارانه پرداختی سازمان بهزیستی به مراکز، تنها ۳۰ درصد از هزینه‌های مددجویان را شامل می‌شود.

بهروزی نیا در رابطه با اعلام صورت گرفته از سوی کمیسیون تلفیق مجلس مبنی بر دو برابر شدن یارانه نقدی در سال ۱۴۰۰ بیان کرد: کمیسیون تلفیق در جریان بررسی مصارف تبصره ۱۴ لایحه بودجه در بخش هدفمندی یارانه‌ها مصوب کرد که در سال آینده، میزان یارانه پرداختی به شهروندان دو برابر شود. در این شرایط، درخواست ما این است که به میزان یارانه مراکز توانبخشی و سهم این مراکز نیز توجه شود و بازنگری اساسی در این رابطه صورت گیرد و سهمی از مصارف تبصره ١٤ به اصلاح یارانه مراکز توانبخشی غیر دولتی اختصاص یابد.

انتهای پیام/

منبع:مهر

کد خبر: 1088067

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =