وزارت بهداشت به فکر سلامت و جان دانشجویان نیست

دبیر کل شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: مسئولان وزارت بهداشت با وجود شرایط  کرونایی و مطالبه به حق دانشجویان، همچنان اصرار بر برگزاری حضوری آزمون‌های جامع را دارند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، با توجه به شدت یافتن گسترش ویروس کرونا و ایجاد موج چهارم در برخی از استان‌ها از جمله خوزستان و لرستان برخی از دانشجویان و شوراهای صنفی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خواستار لغو یا تعویق آزمون‌های جامع علوم پزشکی شدند. این در حالی است که معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به مطالبه دانشجویان در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است که این آزمون‌ها در اسفندماه و موعد مقرر برگزار خواهد شد.

 آرمین مسموع در گفت‌وگو با ایسکانیوز درباره برگزاری آزمون‌های جامع علوم برخی از رشته‌ها در هفته آتی بیان کرد: متاسفانه مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با وجود شرایط  کرونایی و مطالبه به حق دانشجویان، همچنان اصرار بر برگزاری حضوری این آزمون‌ها را دارند.

وی ادامه داد: داوطلبان آزمون‌‎های پیش کارورزی، علوم پایه پزشکی، دندانپزشکی و آزمون جامع دوره دکتری عمومی داروسازی متناسب با شهر محل تحصیل خود باید 15 اسفندماه به صورت حضوری در محل آزمون حاضر شوند که یقینا مشکلاتی را برای دانشجویان و خانواده‌های آنها ایجاد خواهد کرد. 

دبیرکل شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با انتقاد از بها ندادن مسئولان وزارت بهداشت به مطالبات دانشجویان عنوان کرد: شورای صنفی بیشتر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در نامه‌هایی متعدد از وزیر بهداشت خواستند تا این آزمون را به تعویق انداخته یا غیر حضوری برگزار کنند؛ اما متاسفانه این وزارت خانه قصد همراهی با دانشجویان به خاطر حفظ سلامت آنها را ندارد.

وی با بیان اینکه آزمون جامع لغو شود یا به تعویق بیافتد، گفت: اگر قرار است زمان برگزاری آزمون تغییر پیدا کند، باید وضعیت تحصیلی دانشجویان مشخص شوند تا آنها بتوانند ادامه تحصیل دهند و اگر بناست کاملا لغو شود، سوابق تحصیلی ملاک مهمی در این آزمون باشد.

این دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با بیان اینکه در حال حاضر وضعیت استان خوزستان قرمز را رد کرده و به رنگ سیاه در آمده است، گفت: به عنوان مثال در استان خوزستان حدود 600 یا 700 داوطلب باید از شهرهای مختلف به اهواز سفر کرده و برای چند روزی ساکن خوابگاه‌های دانشجویی شوند و در سالنی سرپوشیده آزمون دهند.

مسموع با اشاره به گسترش زنجیره انتقال ویروس کرونا مطرح کرد: سفرهای درون استانی و سکونت دانشجویان در یک اتاق و بازگشت آنها به شهرهای خود قطعا به سرعت انتقال این ویروس دامن خواهد زد. 

وی اضافه کرد: شهرهای قرمز و نارنجی منع ورود و خروج دارند و دانشجویان مجبور هستند از ناوگان حمل و نقل بین شهری استفاده کنند. این موضوع علاوه بر هزینه‌زا بودن احتمال مبتلا شدن یا ناقل بودن دانشجویان را نیز افزایش می‌دهد.

تصمیمات نادرست مسئولان موجب سردرگمی دانشجویان می‌شود

مسموع با اشاره به قرنطینه 2 هفته‌ای استان خوزستان عنوان کرد: مسئولان استانی شاید اراده جدی برای قرنطینه این استان ندارند. سیاست‌های نادرست و تصمیمات غیر قاطعانه مسئولان در روزهای آینده منجر به بروز مشکلات بسیاری برای شهروندان خوزستان خواهد شد و زنجیره بیماری کرونا روز به روز گسترده می‌شود.

دبیر کل شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی اهواز با انتقاد از نبود هماهنگی بین مسئولان استانی و دانشگاه‌های استان خوزستان گفت: زمان قرنطینه باید زودتر مشخص شود چراکه دانشجویان هنوز سردرگم هستند که تا آخر اسفند باید در شهرهای محل تحصیل خود بمانند یا به شهرهای بازگردند.

وی درباره تصمیمات شورای کرونایی دانشگاه علوم پزشکی اهواز بیان کرد: این دانشگاه 25 اسفند ماه تعطیل می‌شود و تمام دوره‌ها، کلاس‌ها و کارگاه‌ها تا این تاریخ مقرر اجازه فعالیت دارند و تنها دانشجویان اینتر و رزیدنت و پرستاری(سال آخر) که مشغول گذراندن طرح در بخش‌های کرونایی بیمارستان‌ها هستند، به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1090066

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =