تهران- ایسکانیوز: نتایج تحقیق پژوهشگران نشان داده است افرادی که فعالیت بسیار زیاد در شبکه های اجتماعی جدید بر روی تلفن همراه شامل وایبر، ویچت، تانگو و … دارند،‌ بیش از دیگران از فعالیت های اجتماعی خود باز مانده، شکست در دوران تحصیل دارند و همچنین رفتارهای ضد اجتماعی از خود نشان می‌دهند.


بنظر می رسد در آینده نزدیک میلیون ها نفر به دلیل استفاده از شبکه های اجتماعی جدید بر روی تلفن همراه دچار مشکلاات روانی شوند. در حالی که دلایل بسیاری در فواید استفاده از وایبر، از جمله ایجاد ارتباط نزدیک با دوستان و آشنایان و خانواده وجود دارد اما تهدید سلامت روان بزرگترین مشکل این شبکه ها است.


به نظر می‌رسد، تکنولوژی های جدید همراه با خود مشکلات جدید به وجود خواهد آورد از جمله اینکه استفاده از وایبر و دیکر شبکه های اجتماعی تلفن همراه می تواند موجب افزایش سوء‌استفاده از افراد در این شبکه ها شود.


استفاده بی‌مورد و شدید از شبکه‌های اجتماعی ـ به ویژ‌ه وایبر ـ تأثیرات بدی بر سلامت عمومی روان و جسم دارد. افراد هر چقدر بیشتر از وایبر استفاده می‌کنند، بیشتر در فعالیت‌های روزمره خود دچار حس منفی بافی و افسردگی می‌شوند. همچنین این افراد به مرور زمان، دچار نوعی از نارضایتی کلی از زندگی خود می‌شوند.


مضرات استفاده بیش از اندازه از شبکه‌های اجتماعی‌ شامل افسردگی، انزوا، نا امنی و به تازگی FOMO است که این اصطلاح به معنای اجبار ناخواسته به ‌آنلاین یا در دسترس بودن است و متأسفانه انسان امروزین دچار ‌مصیبت بزرگی به نام ‌اعتیاد به آنلاین بودن است.


در حالی که نمی‌توان از فواید و کارکردهای مثبت استفاده از شبکه های اجتماعی جدید بر روی تلفن همراه چشم‌پوشی کرد، اما باید این نکته را به یاد داشت که از شبکه‌های اجتماعی مانند وایبر، باید بموقع استفاده شوند.


کد خبر: 115000

وب گردی

وب گردی