تهران-ایسکانیوز: حسین نوش‌آبادی، معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد در مورد اظهارات آیت الله جنتی در برنامه شناسنامه مبنی بر اینکه تذکراتی به پسر خود (وزیر فرهنگ و ارشاد) می دهد، گفت: تذکرات پدر به پسر با تذکرات حکومتی متفاوت است.

نوش آبادی در گفتگو با خبرنگار ایسکانیوز توضیح داد: برخی می خواهند آنچه در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اتفاق می افتد را به سمت و سویی برده و وصف وارونه ای از شخصیت دینی و انقلابی علی جنتی داشته باشند که از واقعیت به دور است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: مجری برنامه تلویزیونی شناسنامه به دنبال این بود که از زبان آیت الله جنتی تذکری نسبت به عملکرد پسرش و وزارت فرهنگ و ارشاد بگیرد که به همین خاطر بحث را به جایی کشاند که خارج از عرف حرفه ای بود.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اذعان داشت: آنچه که به عنوان اخطار یا تذکر یا نارضایتی پدر از پسر مطرح است در اظهارات آیت الله جنتی وجود نداشت. روزی که آیت الله جنتی در نماز جمعه در مورد مسائل فرهنگی جامعه صحبت کردند، به صراحت اعلام کردند که بعضی مسائل و مشکلات در حوزه فرهنگی وجود دارد که خاص وزارت فرهنگ نیست. ایشان همچنین در نماز جمعه تاکید کردند در وزارت ارشاد کارهای فرهنگی و اساسی انجام می گیرد که بعدها نتیجه آن را خواهیم دید و به نوعی صحه بر کارهای ریشه ای و زیربنایی در این وزارتخانه گذاشتند.

نوش آبادی همچنین خاطرنشان کرد: وزارت ارشاد متولی بخشی از امور فرهنگی در حوزه سینما و فیلم و رسانه است و وظایف این وزارتخانه به طور مشخص در قانون احصا شده است. بنابراین اگر بنا باشد بین نظرات و توصیه های شخصی و توصیه های قانونی حکومتی یکی را انتخاب کنیم قطعا ارجحیت با وظایف قانونی و نظرات حکومتی است.

وی افزود: شخص علی جنتی در صحبت هایی که داشتیم به من گفت که هر هفته با پدر ملاقات دارد و در خصوص همه مسائل با او تبادل نظر می کند. ممکن است جایی نقطه نظر شخصی باشد. اما رابطه پدر و پسری و بحث های اجرایی و حکومتی از هم جداست.

وزارت ارشاد هیچ مجوزی به تک خوانی بانوان در مجامع عمومی نداده است

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد در خصوص انتقاداتی که به این وزارتخانه مبنی بر ارائه مجوز تک خوانی بانوان می شود، توضیح داد: تا امروز در دولت یازدهم و در وزارت فرهنگ و ارشاد مجوزی برای تک  خوانی بانوان در مجامع عمومی که مردان حضور داشته باشند صادر نشده است.

وی ادامه داد: اگر هم در جایی حضور بانوان به طور مطلق بوده، تک خوانی بانوان نه خلاف شرع است نه قانون. وقتی همه متصدیان و مخاطبان خانم باشند، کسی نمی تواند ایرادی بگیرد. بنابراین اگر مجوزی هم صادر شده در این چارچوب بوده است. اگر برخی معتقدند که وزارت ارشاد مجوزهای خلاف قانون و شرع و عرف صادر می کند، نمونه بدهند.

حسین نوش آبادی گفت: اگر در جایی برنامه تک خوانی بانوان با حضور آقایان برگزار شده، قطعا با نظارت و مجوز وزارت ارشاد نبوده و همچون برنامه  های زیر زمینی که بدون مجوز انجام می شوند، صورت گرفته است.

وی افزود: در برخی سایت ها نوشته اند وزیر فرهنگ در جمعی مختلط که خانمی برنامه اجرا کرده حضور داشته است. این کذب محض است، زیرا پایبندی وزیر به اصول و موازین شرعی و تعهد به مبانی دینی بیشتر از این چیزی است که برخی می خواهند وارونه جلوه دهند.

به گفته ی این معاون وزیر ، حساسیت هایی که وزارت ارشاد نسبت به مسائل دینی و نظری دارد، به  جاست، اما ما نمی توانیم جامعه را به قدری بسته و محدود نگه داریم که کارهای معمول و خلاف عرف به هیچ وجه اتفاق نیفتد. با این حال انتقاداتی که صورت می گیرد به جا نیست و ما متهم به آنچه برخی می گویند نیستیم. نه در حوزه ممیزی کتاب خلاف ضابطه مجوزی دادیم. نه در حوزه سینما به فیلمی که ناقض ارزش ها و معیارهای دینی باشد مجوز دادیم.

نوش آبادی همچنین در خصوص فیلم هایی که برخی به اکران آن انتقاد کرده اند، گفت: فیلم هایی که بحث آن داغ شده، در زمان ما مجوز ساخت نگرفته اند. فیلم نامه ها در دولت قبل نوشته شده و مجوزها در دولت قبل داده شده است. آنچه از طریق برخی سایت ها گفته می شود، با واقعیت انطباق ندارد.
کد خبر: 120343

وب گردی

وب گردی