تهران- ایسکانیوز: شکارچیان ستاره دنباله دار، خود را برای مهمترین لحظه ماموریت کاوشگر روزتا آماده می کنند. یعنی لحظه ای که کاوشگر از سفینه مادر رها می شود و بر سطح دنباله دار فرود می آید.


در مرکز عملیات فضایی سازمان فضایی اروپا در آلمان، تیم مسئول ماموریت روزتا، بارها به شبیه سازی لحظه فرود کاوشگر دست می زنند تا خطاهای ممکن را جستجو کنند و برای رویارویی با هرگونه احتمالی در عملیات روز دوازدهم نوامبر آماده باشند.


در طول سال، ما ماموریت روزتا را در یورونیوز پی گیری کرده ایم. آندریا آکومازو، مدیر کنترل پرواز روزتا اطلاع تازه ای در اختیار ما گذارد. او گفت: حجم کار از جانب ما قابل توجه است. تلاش می کنیم تا هر رویداد و وضعیت جداگانه ای را تا آنجا که قابل تصور است پوشش دهیم و برای رویارویی با هر گونه عدم موفقیت در این ماموریت آماده باشیم.


آندریا اضافه می کند: ما اکنون در مرحله مشاهده نزدیک هستیم و با آرامی و به تدریج، از ارتفاعی پایین تر در مدار دنباله دار حرکت می کنیم. البته هر زمان ممکن است دنباله دار بسیار فعال شود و سفینه را از مسیر خود کاملا دور سازد، ولی ما نمی توانیم آن را پیش بینی کنیم.


هیچکس واقعا نمی داند که سطح ستاره دنباله دار شبیه چیست. سخت است که بگوئیم به نرمی خاکستر است یا به سختی یخ. برای تیم مسئول ماموریت البته بهتر است که شبیه خاکستر باشد. آندریا می گوید: “هرچه سطح فرود نرم تر باشد، برای فرودآمدن کاوشگر مناسب تر است و اقبال اینکه ضربه نبیند را بالا می برد.


کد خبر: 121307

وب گردی

وب گردی