ایسکانیوز: پس از فوجیتسو و سونی، این‌بار نوبت به توشیبا رسیده است تا با تولید سبزیجات با کمترین میزان آلودگی، به تیتر اول رسانه‌های فناوری جهان بدل شود.

پیش از این شرکت‌هایی چون سونی با احداث آزمایشگاه‌های مخصوص خود، به تولید محصولات غذایی و خصوصا سبزیجات با کمترین میزان ناخالصی و آلودگی اشتغال داشته‌اند؛ اما ورود توشیبا به این عرصه، خبر عجیبی برای دوست‌داران فناوری بود.

کمپانی توشیبا رسما اعلام کرده است که آزمایشگاه‌های تولید کاهو، چغندر، اسفناج و چندین خوراک سبز دیگر را در محل دائمی آزمایشگاه‌های تیم توسعه و تحقیقات خود تاسیس کرده است.

بر طبق گزارش‌های منتشر شده، کیفیت و حجم سبزیجات خروجی این آزمایشگاه‌ها، رضایت کارشناسان این کمپانی ژاپنی را جلب کرده است و چشم بادامی‌ها، قصد گسترش فعالیت‌های خود در این زمینه را دارند.

توشیبا


توشیبا قصد دارد تا سالیانه بیش از 3 میلیون بسته از خوراک‌های سبز تولید شده در آزمایشگاه خود را روانه‌ی بازار کرده و به این ترتیب، جایگاه خود در بازار تازه شکل گرفته‌ی سبزیجات‌های آزمایشگاهی را تثبیت کند.

 
کد خبر: 149373

وب گردی

وب گردی