دانشمندان ایرانی برای تولید هیچ دارو  و  مولکولی ناتوان نیستند

مدیر عامل شرکت سرمایه‎گذاری دارویی تامین با تشریح دلیل عدم تولید داخلی برخی داروها گفت: با اطمینان می‌گویم که هم در حوزه قوانین و نظارت و هم در زمینه صنعت، دارو و مولکولی نیست که دانشمندان ما بخواهند تولید کنند، اما ناتوان از تولید آن باشند.

به گزارش ایسکانیوز محمد رضا شانهساز - مدیر عامل شرکت سرمایهگذاری دارویی تامین درباره برگزاری نمایشگاه‌ با تاکید بر فراهم شدن فرصت‌های بی‌شمار در دوران پساتحریم گفت: در این شرایط امکان دسترسی به سایتهای معتبر دارویی دنیا فراهم شده است و از سوی دیگر کشورهای خارجی علاقه‌مند به سرمایهگذاری در ایران هستند. این امر به دو دلیل است؛ زیرا بازار ایران برای کشورهای خارجی از جذابیت بالایی برخوردار است و از سوی دیگر از نظر دانش فنی توانسته‌ایم توان خود را در عرصه بازارهای بین‌المللی به اثبات برسانیم.

او افزود: به‌عنوان داروسازی که سال‌ها در عرصه صنعت دارویی کشور مشغول به فعالیت هستم با اطمینان می‌گویم که هم در حوزه قوانین و نظارت و هم در زمینه صنعت، دارو و مولکولی نیست که دانشمندان ما بخواهند تولید کنند، اما ناتوان از تولید آن باشند. اگر هم در برخی اقلام دارویی خاص با کمبود یا نبود تولید مواجه هستیم این امر به دلیل مشکلات اقتصادی است که باعث می‌شود تولید برخی داروهای خاص برای جمعیت 80 میلیونی چندان مقرون به صرفه نباشد.

شانه‌ساز با تاکید بر ضرورت توجه به اقتصاد و مدیریت کارآمد در دوره پساتحریم تصریح کرد: در این دوران باید از تمام توان برای جبران عقب‌ماندگی گذشته نهایت بهره را برد. فرصتی که اگر از آن خوب استفاده نکنیم راه را برای شرکت‌های واردکننده هموار خواهد کرد تا بازار را به‌ دست بگیرند. تهدیدی که در دوران تحریم به وجود آمد و باعث شد تا در همان موقع در برخی اقلام دارویی با کمبود مواجه شویم.

مدیر عامل شرکت سرمایهگذاری دارویی تامین همچنین گفت: به نظرم بیش از اینکه در داخل کشور باید سرمایه‌گذاری کرد تا خارجی‌ها جذب بازار دارویی کشور شوند، نیاز است تا در کشورهای دیگر سرمایه‌گذاری کنیم. زیرا شرکت‌های دانش‌بنیان ما به آن اندازه از بلوغ، تکنیک، فناوری و ثروت رسیده‌اند که در بازارهای دیگر حضور پایدار داشته‌ باشند و بتوانند ثروت به کشور وارد کنند

شانه‌ساز گفت: شک نداشته باشید که در شرایط کنونی با مدیریت صحیح می‌توانیم تولید را بین‌المللی کنیم و صادرات را سر و شکل دهیم و به سرمایه‌گذاری در خارج از کشور بپردازیم. در همین راستا برگزاری نمایشگاه‌های دارویی از جمله نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما می‌تواند این کمبود را پر کند.

اوگفت: متاسفانه یکی از مشکلاتی که در دوران تحریم‌ها با آن مواجه بودیم، عدم برگزاری نمایشگاه‌های کیفی با حضور شرکت‌های معتبر در عرصه بین‌المللی بود که هم اکنون فراهم شده است. بدون شک ارایه توانمندی‌ شرکت‌های دولتی در حین برگزاری این نمایشگاه‌ها می‌تواند زمینه‌ساز حضور شرکت‌های ایرانی در بازارهای جهانی باشد. بازار ایران به‌عنوان بزرگ‌ترین بازار منطقه از نظر جمعیت و تعداد دارویی که مصرف می‌شود از جذابیت بسیاری نزد شرکت‌های به‌نام دنیا برخوردار است.

105105

کد خبر: 603565

وب گردی

وب گردی