تشدید بازرسی های بهداشتی از مراکز تهیه غذا در ماه رمضان

معاون بهداشت وزارت بهداشت، از تشدید بازرسی های بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع غذا در ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از مهر، دکتر علی اکبر سیاری در نامه ای به روسای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور گفته است با توجه به نزدیکی حلول ماه مبارک رمضان و به منظور کنترل و پیشگیری طغیان بیماری های منتقله از آب و غذا، برنامه ریزی خاص برای تشدید کنترل های بهداشتی و بازرسی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی داشته باشند.

او گفت: تیم های بهداشتی بر مراکز عرضه زولبیا، بامیه، انواع شیرینی سنتی، آش و حلیم نظارت جدی داشته باشند.

سیاری همچنین برنامه های کنترل و کاهش مواد دخانی به خصوص در مساجد، تکایا و نظایر آن را مورد تاکید قرار داده و از مسئولان دانشگاه های علوم پزشکی خواسته است با به کارگیری حداکثر توان منابع انسانی و فیزیکی این ماموریتها را انجام دهند.

معاون وزیر بهداشت همچنین بر اجرای هوشمندانه و جدی برنامه کنترل و کاهش استعمال مواد دخانی با تاکید بر کنترل عرضه قلیان تاکید کرده است.

20103

کد خبر: 650828

وب گردی

وب گردی