aکسته شدن لوله آب در اثر انفجار لوله گاز در منطقه شهران موجب قطعی آب در این منطقه شد که با پیگیری‌های صورت گرفته تا ساعت 17:30 امروز مشکل آب این منطقه به طور کامل برطرف شده است.

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از ایسنا؛ محمد پرورش، مدیرعامل آب و فاضلاب تهران با اشاره به آخرین وضعیت آب منطقه شهران و اطراف آن گفت: تا ساعت 10:30 صبح امروز آب نیمی از این مناطق وصل شد و براساس پیگیری‌های صورت گرفته تا ساعت 17:30 امروز آب کل منطقه یعنی تا شمال کن وصل شده است.

وی با بیان اینکه گروه‌های امداد آب و فاضلاب اولین گروه‌های حاضر در محل حادثه بودند، اظهار کرد: آبرسانی به این منطقه به دلیل ایجاد گودال عظیم ایجاد شده بسیار سخت بود اما با تلاش همکاران در شرایط فعلی مشکل آب این منطقه به طور کامل حل شده است.

برق شهران وصل شد

پس از حادثه انفجار خط لوله گاز در منطقه شهران، برق این منطقه به کلی قطع شد اما براساس آخرین خبرها در حال حاضر مشکلی برای روشنایی این منطقه وجود ندارد.

مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران در خصوص آخرین وضعیت قطعی برق منطقه شهران گفت: براساس آخرین اطلاعات، مشکل برق این منطقه برطرف شده است و در حال حاضر هیچ مشکلی شبکه برق را تهدید نمی‌کند.

وی با بیان اینکه در زمینه فوق توزیع مشکل از همان صبح برطرف شد، افزود: در توزیع برق نیز مکاتباتی که با شرکت توزیع برق تهران صورت گرفت حکایت از این دارد که در این حوزه نیز مشکل به طور کامل برطرف شده است.

ساعت 4:37 بامداد امروز جمعه در هنگام حفاری پروژه خط 6 مترو تهران تجهیزات حفاری با لوله گاز برخورد کرد که باعث انفجار و قطعی آب، برق و گاز در منطقه شهران شد.

۲۰۲۰

کد مطلب: 653952

وب گردی

وب گردی