وزیر بهداشت از روند ساخت بیمارستان 220 تختخوابی شیروان بازدید کرد

وزیر بهداشت در سفرش به استان خراسان شمالی، از روند ساخت بیمارستان 220 تختخوابی شیروان بازدید کرد.

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از ایسنا، دکتر سید حسن هاشمی در حاشیه بازدید از بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی شیروان در جمع خبرنگاران گفت: تاکنون چهار مرتبه به این شهرستان سفر و از روند ساخت این بیمارستان بازدید کرده‌ام، روند تکمیل این بیمارستان از پیشرفت خوبی برخوردار است و تا پایان سال جاری ساخته و تجهیز خواهد شد.

او افزود: روند ساخت سایر پروژه‌های درمانی و آموزشی دیگر شهرستان‌های این استان نیز از پیشرفت فیزیکی خوبی برخوردار است.

هاشمی در پاسخ به این سوال که روند ساخت جاده دسترسی بیمارستان شیروان به کجا رسید، گفت: در این خصوص نیز مشکلی وجود نخواهد داشت.

بدیعی مقدم، مدیر کل راه و شهرسازی خراسان شمالی نیز در ادامه این بازدید افزود: ساخت بیمارستان شیروان از پیشرفت فیزیکی خوبی برخوردار است و در صورت اختصاص اعتبارات لازم تا هفته دولت ساخت ساختمان آن به پایان خواهد رسید. برای تکمیل این بیمارستان مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

او درباره جاده دسترسی نیز افزود: در صورت اختصاص اعتبار، جاده دسترسی به این بیمارستان نیز ساخته خواهد شد و هم اکنون اسناد مناقصه آن آماده است و در صورت ابلاغ اعتبار، پیمانکار نیز انتخاب خواهد شد.

به گفته وی ساخت جاده دسترسی بیمارستان ۲۲۰ تختخوابی شیروان به ۵۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

پوشش 60 درصدی شهرها در ارایه مراقبت‌های بهداشتی

همچنین دکتر عباس زارع نژاد، مشاور وزیر بهداشت نیز در حاشیه سفر وزیر بهداشت به خراسان شمالی درباره اقدامات پیشگیرانه وزارت بهداشت در قالب طرح تحول سلامت، گفت: این وزارتخانه حداقل در قالب هشت بسته برنامه‌های مدیریت بهداشتی را دنبال کرده است و به این ترتیب خدماتی که در حوزه بهداشت در این دولت انجام شده طی 20 سال گذشته بی‌نظیر بوده است.

او افزود: در بحث تکمیل نظام شبکه که در گذشته فقط روستاها تحت پوشش قرار داشتند، هم اکنون پوشش 60 درصدی شهرها و به ویژه‌های شهرهای زیر 20 هزار نفر را نیز انجام داده است.

او با اشاره به اینکه خدمات رایگانی که در گذشته در روستاها ارائه می‌شد در حال حاضر در شهرها نیز ارائه می‌شود، ادامه داد: انجام واکسیناسیون یکی از اقدامات مهمی است که در راستای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها همچنان دنبال می‌شود.

زارع‌نژاد ادامه داد: ارائه و توزیع واکسن پنتاوالان و مکمل برای مادران در مراکز بهداشتی و درمانی از جمله اقدامات دیگر در راستای اجرای طرح‌های پیشگیرانه است.

او تاکید کرد: علاوه بر آن، خدمات پیشگیری در حوزه سلامت دهان و دندان با همکاری آموزش پرورش از دیگر اقدامات انجام شده است؛ بطوریکه حدود هشت میلیون دانش آموز تحت پوشش قرار گرفتند.

او در ادامه با اشاره به ارائه خدمات به بیماران سرپایی توضیح داد: هنوز به طور کامل موفق نشده‌ایم ارائه خدمات به تمام بیماران سرپایی در راستای اجرای طرح تحول سلامت را انجام دهیم به طوریکه هم اکنون این خدمات در 18 دانشگاه در حال اجراست. اما در این راستا 890 کلینیک ویژه در حال ساخت است که طی یک سال آینده به بهره‌برداری خواهند رسید.

مشاور وزیر بهداشت در پاسخ به این سوال که شنیده شده تاکید وزارت بهداشت برای تولد نوزدان به صورت طبیعی موجب شده تا مادران برای عمل سزارین به بیمارستان‌های خصوصی مراجعه کنند، گفت: مادر طی 9 ماه تحت نظر پزشک قرار می‌گیرد و طی طول بارداری مشخص می‌شود که مادر نیاز به سزارین خواهد داشت یا خیر.

او با تاکید بر اینکه ما هیچ گونه افزایش مرگ و میری در خصوص مرگ مادر و یا نوزاد در حین تولد نداشته‌ایم، تاکید کرد: با اجرای طرح تحول سلامت میزان عمل‌های سزارین انجام شده شش درصد کاهش یافته است.

او ادامه داد: علاوه بر آن طی دو سال اخیر یک میلیون تولد به صورت زایمان طبیعی انجام شده است.

زارع نژاد افزود: همچنین اگر بخش خصوصی آمار سزارین را کاهش ندهد، آمار اعتبار بخشی آن کاهش می یابد.

20106

کد خبر: 655227

وب گردی

وب گردی