با کلم بروکلی از بیماری های کشنده پیشگیری کنید

محققان دانشگاه ایلی‌نوی آمریکا دریافتند که ترکیب‌های فنولیک در کلم بروکلی خطر ناشی از برخی بیماری‌های کشنده را کاهش می‌دهد.

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از ایسنا، طبق مشاهده محققان آمریکایی وجود ترکیب فنولیک در کلم بروکلی خطر ناشی از بیماری‌هایی همچون بیماری سرخ‌رگ‌های قلبی، چند نوع سرطان، دیابت نوع دو و آسم را از بین می‌برد.

«جک جوویک» یکی از محققان این مطالعه گفت: ترکیب‌های فنولیک فعالیت آنتی اکسیدانی دارد و شواهد نشان می‌دهد این فعالیت آنتی اکسیدانی بر مجراهای زیست شیمیایی مرتبط با بروز التهاب در پستانداران تاثیر می‌گذارد.

به گفته محققان افرادی که در رژیم غذایی‌شان سطح مشخصی از ترکیب‌های فنولیک وجود دارد کمتر احتمال دارد به این بیماری‌ها مبتلا شوند.

به گزارش ساینس ورلد ریپرت، محققان آمریکایی مشاهده کردند با مصرف کلم بروکلی ترکیب‌های فنولیک در بخش‌های مشخصی از بدن یا کبد انباشت می‌شود. سپس فلاونوئیدها در جریان خون پخش می‌شوند که این فرآیند با کمک فعالیت‌های آنتی اکسیدانی این ترکیب التهاب را کاهش می‌دهد.

20106

کد خبر: 656449

وب گردی

وب گردی