کدام میوه را با پوست بخوریم؟

یکشنبه 11 مهر 1395 - 14:45
کد مطلب: 682828
میوه و سبزی

با خوردن خیار با پوست در حقیقت میزان مصرف کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، ویتامین A و ویتامین K را افزایش خواهید داد.


به گزارش ایسکانیوز به نقل از مهر، به گفته کارشناسان تغذیه پوست برخی میوه‌ها و سبزیجات سرشار از مواد مغذی است و نباید گرفته شوند.


از آنجاییکه پوست برخی مواد خوراکی حاوی مقادیر بالای مواد مغذی است، نباید پوست کنده شوند که از آن جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.


سیب

پوست سیب سرشار از پکتین فیبری محلول است. پکتین به کاهش سطح کلسترول بد کمک کرده و سطح قند خون را ثابت نگه می‌دارد.



انگور

پوست انگور حاوی فیتوشیمیایی های مفید برای سلامت قلب است.



سیب زمینی

پوست سیب زمینی بیش از گوشت آن حاوی آهن، فیبر و فولات است. در حقیت پوست سیب زمینی 5 تا 10 برابر گوشت آن آنتی اکسیدان دارد.



خیار

با خوردن خیار با پوست در حقیقت میزان مصرف کلسیم، فسفر، منیزیم، پتاسیم، ویتامین A و ویتامین K را افزایش خواهید داد.



بادمجان

پوست بادمجان سرشار از آنتی اکسیدان ناسیونین (Nasunin) است که بسیار برای حفظ سلامت بافت مغز مهم و ضروری است. ناسیونین نوعی فلاونوئید است و اگر شما آن را بخورید کمتر در معرض اضافه وزن قرار می‌گیرید.
704

101 / 20
کد خبر: 682828 0 0

نظرات

1- لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب توهین‌آمیز یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران و مغایر با قوانین کشور منتشر نمی‌شود.
3- نظرات پس از تایید منتشر می‌شود.

ایسکاTV

اخبار پر بازدید

آخرین اخبار