تخم مرغ صنعتی یا محلی، کدام سالم تر است؟

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در مورد سلامت تخم مرغ های محلی گفت: مصرف تخم مرغ های صنعتی اگر کنترل بهداشتی روی آنها انجام شود، بهتر است چرا که مرغ های محلی گاهی از فضولات تغذیه می کنند و تغذیه آنها زیر نظارت دقیق نیست و ممکن است سلامت تخم مرغ را تحت تاثیر قرار دهد.


به گزارش ایسکانیوز به نقل از سلامت آنلاین، دکتر فرزاد شید فر متخصص تغذیه و صنایع غذایی با اشاره به اینکه افرادی که تخم مرغ محلی را تولید می کنند، باید به سلامت مرغ اهمیت زیادی بدهند افزود: آب و غذایی که مرغ استفاده می کند باید پاک و عاری از فضولات باشد چرا که در غیر این صورت تخم مرغ نیز آلوده خواهد شد.

وی در مورد وجود ویتامین های اضافه شده در تخم مرغ های صنعتی اظهار داشت: اگر مرغی که تخم مرغ را تولید می کند ویتامین و مکمل های تغذیه ای مناسب مطابق نیاز را بخورد، به شرط کنترل علمی مشکلی وجود نخواهد داشت و این امر کمک به کیفیت تخم مرغ می کند.

شیدفر در رابطه با نشانه های تخم مرغ سالم گفت: تخم مرغ ماده غذایی ارزشمندی است و به خاطر آنکه مواد تغذیه ای زیادی دارد می تواند در معرض آلودگی هایی بسیاری قرار بگیرد و خیلی زود آلوده شود .

او گفت: عوامل متعددی می توانند سلامت تخم مرغ را تهدید کنند که با اعمال برخی از شرایط می توانیم این آلودگی ها را به حداقل برسانیم.

شیدفر با تاکید بر اینکه تخم مرغ باید در شرایط بهداشتی تولید شود، تصریح کرد : باید محیط نگهداری تخم مرغ، دستگاهی که تخم مرغ را در داخل ظرف قرار می دهد پاکیزه باشد. همچنین افرادی که با بسته بندی تخم مرغ سروکار دارند بهداشت فردی را رعایت کنند و توجه داشته باشند که تخم مرغ عاری از فضولات مرغ باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه کسانی که تخم مرغ خریداری می کنند حتما به تاریخ انقضای تخم مرغ توجه داشته باشند، اظهار داشت : مردم باید از خرید تخم مرغ هایی که تاریخ تولید و انقضا ندارد خوداری کنند و ترجیحاً سعی نمایند که از تخم مرغ های بسته بندی شده که نظارت بهداشتی را دارند، استفاده کنند . همچنین توجه داشته باشند که تخم مرغ حتما باید در محیط یخچال نگهداری شود و فروشندگان از نگهداری تخم مرغ در محیط خارج از یخچال خوداری کنند .

704/602

کد خبر: 685172

وب گردی

وب گردی