به گزارش ایسکانیوز، این برنامه با سخنرانی آقابابایی کارشناس تغدیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان مبارکه برگزار شد.
کارگاه آموزشی تغذیه سالم به منظور ارتقای سطح علمی پرسنل دانشگاه در خصوص تغذیه سالم و روشهای سالم زیستن با توجه به نوع تغذیه و چگونگی توسعه روشهای تغدیه سالم بین خانوادههای ایرانی برگزار شد.
از مباحث اصلی این دوره ، چگونگی ترک عادات بد غذایی و استفاده از تغذیه سالم برای جلوگیری از بروز عوارض جسمی و بیماریهای رایج به خصوص درکبد چرب بود.
آقابایایی در این کارگاه آموزشی بر استفاده از سبزی جات و میوه ها و عدم استفاده از نوشابهها و فست فودها تاکید کرد.
وی در ادامه افزود: مردم سعی کنند مصرف قندها را کاهش دهند و با استفاده از غذاهای سالم به خصوص سبزیجات و میوه ها و انجام ورزش سلامت خود را تضمین کنند.
101