حبیبی: قانون انتخابات متناسب با سیاست‌های کلی ابلاغی رهبری تغییر کند

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی انتخابات توسط رهبری گفت: لازم است قانون انتخابات متناسب با سیاست‌های کلی تغییر یابد و ما امیدواریم این کار با سرعت و دقت صورت گیرد.

به گزارش ایسکانیوز، محمدنبی حبیبی در پایان نشست دبیران حزب موتلفه افزود: برای اینکه آمریکا وغرب را از دخالت در امور داخلی ناامید کنیم باید بندهای ۴ و ۵ سیاست‌های کلی را در قانون انتخابات لحاظ کنیم تا استقلال نمایندگان ملت محفوظ بماند. فرد یا گروهی که توسط دولت‌های غربی به ویژه رسانه‌های آمریکا و انگلیس مورد حمایت در انتخابات باشد، صلاحیت سیاسی و اجتماعی او برای ورود به انتخابات باید مورد دقت کافی قرار گیرد. دقت‌های اولیه را هیات‌های اجرایی و شورای نگهبان باید معمول دارند.

وی در ادامه اظهار کرد: ابلاغ سیاست‌های کلی انتخابات به سران سه قوه بوده است بنابراین این سیاست‌ها وظایف جدیدی بر عهده رؤسای قوا و نیز دست‌اندرکاران سه قوه می‌گذارد. آنها باید نسبت به ابلاغیه مورد نظر هر چه سریع‌تر اقدام و عمل داشته باشند.

وی با اظهار تأسف از استفساریه برخی از نمایندگان روز یکشنبه گذشته مجلس در مورد ممنوعیت شورای نگهبان در مورد زوال شرایط نمایندگی بعد از تأیید صحت انتخابات در حوزه‌ها تصریح کرد: رأی این اسفساریه در مجلس یک روز پس از ابلاغ سیاست‌های کلی انتخابات، آزمون بدی برای این تعداد از نمایندگان در پایبندی به قانون و ولایت‌پذیری آنان بود.

حبیبی در پاسخ به سؤالی در مورد برکناری یا استعفای برخی وزرا گفت: برکناری یا استعفای برخی وزرا با مطالبات مهم و اصلی مردم و مراجع همخوانی ندارد. مردم مشکلات معیشتی دارند، جوانان بیکار هستند، رکود و تورم مردم را آزار می‌دهد. دولت باید به مطالبات عمومی برای اقتصاد مقاومتی پاسخ شفاف و منطقی بدهد و حاشیه‌سازی راه مناسبی برای طفره‌روی از پاسخگویی نیست. چند ماهی به پایان کار دور اول ریاست جمهوری آقای روحانی باقی است و معلوم نیست با این تغییرات در کابینه چه کار مهمی قرار است صورت گیرد تا به بخشی از مطالبات مردم پاسخ داده شود.

دبیرکل موتلفه همچنین در پاسخ به سؤالی در مورد رهنمودهای مقام معظم رهبری به دولت در مورد حمایت از نخبگان علمی کشور گفت: مقام معظم رهبری در دیدار با نخبگان علمی کشور مطالب مهمی فرمودند که دولت باید به آن اهتمام ویژه کند. متأسفانه بسیاری از طرح‌های هسته ای، هوافضا و ماهواره به دلیل سایه سنگین تعهدات برجام یا متوقف شده یا کند به پیش می‌رود. قدرت ملت و دولت ناشی از همین پیشرفت است. باید اقدامات مناسب و چشمگیری از طرف دولت و سایر مراجع مسئول انجام گیرد.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: مشکلات پولی و بانکی همچنان به قوت خود باقی است. سوئیفت باز است اما پولی مبادله نمی‌شود. نمی‌توانیم پول نفتی را که می‌فروشیم به داخل بیاوریم. صادر کنندگان نمی‌توانند پول کالاهایی که صادر کرده‌اند به داخل بیاورند دولت باید یک بازه زمانی را برای حل مشکلات تحریم در نظر بگیرد و اگر حل نشد پاسخ روشنی به افکار عمومی بدهد.

حبیبی با اشاره به اظهارنظر صریح مراجع راجع به مشکلات اقتصادی مردم گفت: مراجع عظام صریحاً در مورد رکود، بیکاری، گرانی و وضعیت بد فرهنگی کشور موضع می‌گیرند اما دولت متاسفانه اعتنای کامل به این مطالبات ندارد. نباید رئیس جمهور همه تخم‌مرغ‌های خود را در سبد برجام می‌گذاشت. روحانی برای رأی‌آوری باید کارآی مطلوب دولت را در عمل و اقدام نشان دهد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سالگرد نطق حضرت امام خمینی(ره) در سال ۴۳ به مناسبت کاپیتولاسیون گفت: امام(ره) به استقلال کشور در برابر زیاده‌خواهی‌های آمریکا فوق‌العاده اهتمام داشت. امام(ره) آمریکا را در نطق کاپیتولاسیون زیر پا له کرد و حیثیتی برای آن نگذاشت. این نطق سند ازادی و آزادگی و حریت ملت در تاریخ ایران است. ملت به هیچ وجه حاضر نیست روی استقلال ملی معامله کند.

وی همچنین سالگرد شهادت حاج آقا مصطفی فرزند ارزشد امام خمینی را تسلیت گفت.

حبیبی درباره مناظرات تلویزیونی نامزدهای انتخاباتی آمریکا تصریح کرد: اظهارات ترامپ و کلینتون ماهیت رژیم پوشالی آمریکا را افشا کرد. فساد اخلاقی بین رهبران واقعاً تأسف‌آور است. آنها از سقوط اخلاق در نظام سرمایه‌داری پرده‌برداری کردند. قدرت و ثروت منهای اخلاق موجد نقص حقوق بشر است. این همه نقص حقوق بشر در جهان توسط آمریکایی‌ها ریشه در همین مسئله دارد.

وی در پایان با اشاره به عملیات حلب در سوریه و عملیات موصل در عراق گفت: ما امیدواریم ریشه تروریسم در منطقه با شکست داعش در عراق و سوریه هر چه زودتر کنده شود. پیشرفتهای خوبی در هفته اخیر صورت گرفته امیدواریم تا حصول نتیجه پیش برود.

202/201

کد خبر: 688625

وب گردی

وب گردی