طعم انگور تاکستان شیرین‌تر می‌شود

به منظور تقویت پیوند صنعت با دانشگاه قرارداد طرح مطالعاتی عارضه یابی واحدهای عضو خوشه صنعتی فرآوری انگور تاکستان بین شرکت شهرک‌های صنعتی قزوین با دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان منعقد شد.

به گزارش ایسکانیوز، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان در این باره اظهار کرد: «طرح مطالعاتی عارضه‌یابی واحدهای عضو خوشه صنعتی فرآوری انگور تاکستان برای تقویت پیوند صنعت با دانشگاه و در راستای توسعه بازار انجام می‌شود.»

دکتر عباس جهانبخشی با بیان اینکه انگور یکی از محصولات استراتژیک استان قزوین است، تصریح کرد: «این محصول نقش بسزایی در افزایش تولید و توسعه اشتغال پایدار در استان و بویژه در شهرستان تاکستان ایفا می‌کند.»

وی خاطرنشان کرد: «بر اساس معیارهای تعیین شده، خوشه صنعتی فرآوری محصولات انگور به عنوان خوشه اولویت دار انتخاب و عملیات توسعه آن نیز از اوایل سال جاری شروع شده است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان با بیان اینکه مسئولیت تشکیل و ساماندهی خوشه‌های صنعتی با هدف حمایت از صنایع کوچک و متوسط با شرکت شهرک‌های صنعتی است، خاطرنشان کرد: «تهیه طرح شناسایی عارضه‌های واحدهای صنعتی عضو خوشه، گردآوری اطلاعات مورد نیاز شناسایی عمومی و کلی واحد تولیدی، بررسی بازار محصول تولیدی بازارهای موجود و بالقوه، شناسایی شکاف‌های وضعیت مطلوب و موجود بنگاه‌های تولیدی در زمینه فرآوری محصولات انگور و ارائه راهکارهای اجرایی از موضوع های مربوط به این قرارداد است.»

جهانبخشی با توجه به فعالیت 60 واحد صنعتی در حوزه تولید محصولات فرآوری انگور در این استان افزود: «با توجه به سطح بالای زیر کشت استان در حوزه انگور و رتبه نخست استان در تولید کشمش در کشور و جایگاه صادراتی این محصول، توسعه خوشه فرآوری انگور می تواند به توسعه بازارهای داخلی و خارجی این محصول استان کمک شایانی کند.»

وی یادآور شد: «امیدواریم انعقاد این قرارداد بتواند کمک شایانی به خوشه نوپای انگور در افزایش کیفیت بسته‌بندی و به تبع آن صادرات این محصول که جزء برنامه‌های آتی این خوشه است، ایفا کند.»

200

کد خبر: 711657

وب گردی

وب گردی