یک میلیون و 600هزار کیلوگرم غذای فاسد در ایام نوروز معدوم شد/تعطیل کردن43 هزار واحد غیر بهداشتی

مسئول برنامه سلامت نوروزی وزارت بهداشت، درمان و ‌آموزش پزشکی اعلام کرد: با اجرای طرح سلامت نوروزی یک میلیون و 600 هزار کیلوگرم ماده غذایی فاسد در تعطیلات نوروز معدوم شد و بیش از 43 هزار واحد صنفی غیر بهداشتی تعطیل گردید.

به گزارش ایسکانیوز از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رضا غلامی افزود: برنامه سلامت نوروزی وزارت بهداشت از اول اسفند اجرا شد و تا 14 فروردین 900 هزار و 431 مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس با اولویت کنترل فردی و بهداشت مواد غذایی انجام شد.
وی گفت: در این برنامه 230هزار و 599 مورد بازرسی بهداشتی از اماکن عمومی مانند آرایشگاه‌ها، هتل ها و مراکز اقامتی و 32هزار و 347مورد بازرسی از اماکن بین راهی و 48 هزار و 839 مورد بازرسی از سامانه‌های آبرسانی و 661 هزار و 259 مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی انجام شد.
غلامی افزود: همچنین در این مدت از 14 هزار و 448وارد عرضه قلیان بازرسی شد که در پی این بازرسی ها 527 واحد عرضه غیر مجاز قلیان تعطیل شدند.
به گفته وی، بر اساس این بازرسی ها 17هزار و 701 مرکز متخلف غیر بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند که 537 مورد آنها اماکن بین راهی بودند.
غلامی افزود: از اول اسفند تا 14 فروردین همچنین 234 هزار و 581 کارت بهداشتی برای فعالان و کارکنان اماکن عمومی صادر شد.
پیش از این خسرو صادق نیت، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اعلام کرده بود که در طرح سلامت نوروزی سال 94 حدود یک میلیون و 500 هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شد و اگر این میزان ماده غذایی فاسد از بین نمی رفت و مصرف می‌شد، می‌توانست حدود 30 هزار ایرانی را مسموم کند.
برنامه سلامت نوروزی وزارت بهداشت از اول اسفند 95 آغاز شده و تا پایان امروز پانزدهم فروردین در سراسر کشور اجرا می‌شود.

دریافت کننده و انتشار دهنده:زهره حاجیان

700/701

کد خبر: 744645

وب گردی

وب گردی